Karabük Valisi Orhan Alimoğlu Üçbaş-Davutlar-Kamış gurup yolunda devam eden asfalt çalışmalarını inceledi.


 

20150905AW518403_01Üçbaş-Davutlar-Kamış gurup yolu incelemesinde Vali Orhan Alimoğlu’na İl Özel İdaresi Genel Sekteri Mehmet Uzun, İl Defterdarı Osman Koçaş, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mehmet Ali Tunç, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Cemalettin Çataklı, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Köse, Genel Sekreter Yardımcısı Bahattin Eroğlu, Yol ve Ulaşım Hizmetler Müdürü Serkan İnal, Üçbaş Muhtarı Metin Doğancı eşlik etti.

Yol çalışmaları hakkında yetkililerden bilgiler alan Vali Alimoğlu asfalt çalışmalarının Özel İdare personeli ve araçlarıyla hızlı bir şekilde devam ettiğini dile getirerek, “2015 yılında 100 kilometrelik asfalt planlamamız vardı, şuana kadar 75 kilometresini tamamladık.

İnşallah bir engel çıkmazsa kalan kısmı da Kurban Bayramı öncesinde tamamlayarak halkımızın hizmetine açmayı planlıyoruz. Ben arkadaşlarımızın ciddi ve dikkatli çalışmalarını feragatle sürdüreceklerine inanıyorum.

Başta İl Genel Meclis Başkanımız Hasan Yıldırım, Genel Sekreterimiz Mehmet Uzun ve muhtarlarımız olmak üzere İl Özel İdare Personelimize teşekkür ediyorum”dedi.

Editör: Haber Merkezi