20161130aw915178_01125. Jandarma Eğitim Alay Komutanı Jandarma Albay Mesut İnan, Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odasına iadeyi ziyarette bulundu.


 
Ziyarette Safranbolu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sami Acar, Yönetim Kurulu Üyeleri Koray Erikçi, Tuncay Coşkun ve Osman İyigüngör hazır bulundu.

Safranbolu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sami Acar, Türk Silahlı Kuvvetlerinin iç ve dış düşmanlara karşı, ülkenin varlığının ve bekasının en büyük teminatı olduğunu söyledi.

Acar, “Maalesef son dönemlerde haince yapılan terör saldırılarında asker ve polislerimizin hayatlarını kaybetmesi bizleri derinden üzmüştür. Geçtiğimiz hafta ilçemiz acı haberi Hakkari’den aldı. Hakkari’de PKK’lı teröristlerin düzenlediği hain saldırıda hemşerimiz Coşkun İşleyen şehit oldu.

Komutanımızın nezdinde tüm Türk Silahlı Kuvvetlerine ve ailesine başsağlığı diliyorum. Rabbim tüm asker ve polislerimizi korusun. Bilinmelidir ki, dökülen şehit kanları, onları iki cihanda da abat etmeyecektir.

Türk milletinin birlik ve beraberliğini sekteye uğratamaya kimsenin gücü yetmeyecektir. Komutanımıza da ilçemize tekrar hoşgeldiniz diyor görevlerinden başarılar diliyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi