AK PARTİ KARABÜK BELEDİYE BAŞKAN ADAYLIĞI İLE İLGİLİ YAPILAN TELEFON ANKETLERİ HAKKINDA İL BAŞKANI ÖMER AYAR AÇIKLAMA YAPTI


 

“YAPILAN TELEFON ANKETİ İLE İLGİLİ PARTİMİZİN HİÇ BİR ALAKASI YOK. ARAŞTIRIYORUZ VE GEREĞİNİ YAPACAĞIZ.”


 

akparti-anket-omer-ayar

 

Karabük merkezde birçok ev ve işyeri telefonları aranarak, AK Parti Karabük Belediye Başkan Adaylığı ile ilgili bir anket yapılmaya başlanmıştı.

Otomatik bir bilgisayar programı ile yapılan telefon anketinde “AK Parti Karabük Belediye Başkan adayı olarak kimi görmek istersiniz?” sorusu yöneltiliyor ve dört isim içinde tercih yapılması isteniliyor.

Bir numarada Hüseyin Erer, iki numarada Serdar Akça, üç numarada Özcan Büyükgenç ve dört numarada ise Niyazi Güneş’in isminin tuşlanması istenilen telefon anketi tüm Karabük’te merak uyandırmıştı.

Konuyla ilgili Karabük Net Haber’e özel bir açıklama yapan AK Parti Karabük İl Başkanı Ömer Ayar “Parti Genel Merkezimizde yetkililer ile görüştüm. Bu telefon anketi ile partimizin hiçbir alakası yoktur. Kimin yaptığını ve ne amaçla yapıldığını bilemiyoruz. Konuyu tüm ayrıntıları ile araştırıyoruz” diye konuştu.

Adaylık noktasında isimlerin verilerek böyle bir anketin şu anda yapılmasının doğru olmadığını belirten İl Başkanı Ayar “Yapılan bu anketin, kim tarafından, kime yaptırıldığını araştırıyoruz. Partimizin izni olmadan böyle bir anketin yapılmasının bir suç olup olmadığını da araştıracağız ve gereği neyse yapacağız.” Dedi.