20160802AW816590_01Karabük Valisi Mehmet Aktaş, Karabük’ün Eflani ilçesinde devam eden asfalt yapım çalışmalarını yerinde inceledi.


 

Vali Mehmet Aktaş ve beraberinde Eflani Kaymakam Vekili Fatih Kayabaşı, Eflani Belediye Başkanı İbrahim Ertuğrul, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun ve İl Özel İdaresi Şube Müdürleri ile birlikte Karabük’ün Eflani ilçesinde devam eden asfalt yapım çalışmalarında incelemelerde bulundu.

Karabük’ün Eflani ilçesinde 2016 yılı asfalt programı kapsamında 32 kilometrelik yol çalışması planlanıyor. Seferler-Kabalar-Kayaaltı köylerinin bağlantısını sağlayan ve İl Özel İdaresi ekipleri ve araçları ile yapımı devam eden 3kilometrelik grup yolu ile aynı güzergah üzerinde yer alan Seferler-Soğucak-Bağlıca Köylerinin bağlantısını sağlayan 4 kilometrelik grup yolunda incelemelerde bulunan Vali Mehmet Aktaş, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun’dan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Eflani ilçesi programının ardından Devlet Su İşleri 23 Bölge 231. Şube Müdürlüğü tarafından projelendirilen Ovacık Hatipoğlu Gölet‘inde incelemelerde bulunan Vali Mehmet Aktaş, DSİ 234. Şube Müdürü Yasin Devrim ve yüklenici firma yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Editör: Haber Merkezi