20150916AW527567_01Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy tarafından vatandaşların taleplerini almak için başlatılan mahalle toplantıları Atatürk Mahallesi ile devam etti.


 

Gerçekleştirilen toplantıya Safranbolu Belediye Başkanı Aksoy'un yanı sıra Başkan Vekili Halil Aydın, Belediye Başkan Yardımcıları Kamil Temel, Mustafa Dursun Dayıoğlu ve Hüseyin Bilicioğlu, Atatürk Mahallesi Muhtarı Oktay Akerdoğan, Belediye birim müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Mahalle toplantılarında vatandaşlar ile birlikte olmaktan, onlarla sohbet etmekten büyük mutluluk duyduğunu kaydeden Safranbolu Belediye başkanı Dr. Necdet Aksoy, mahallede gerçekleştirilen ve yapılacak olan çalışmalar hakkında vatandaşlara bilgiler verirken Atatürk Mahallesinin Safranbolu'nun önemli mahallelerinden birisi olduğunu ve bu mahallede belediye olarak çok güzel çalışmalara imza attıklarını söyledi.

Yaklaşık 2 saat süren toplantının ardından Atatürk Mahallesi sakinleri ile bir süre daha sohbet eden Başkan Aksoy, “Toplantıların gerek Safranbolu gerekse belediyecilik çalışmaları adına çok faydalı olduğunu düşünüyorum.

Bu şekilde her mahalleye ayrı vakit ayırabiliyor ve vatandaşlarımız ile daha yakın olma şansını yakalıyoruz. 6 yıldır vatandaş odaklı belediyecilik anlayışı ile yine vatandaşlarımız ile istişare içerisinde hizmetlerimize devam ediyoruz” dedi.