Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, mahallelerde yapılması planlanan çalışmalar, eksikler ve halkın taleplerinin yerinde alınması ile ilgili düzenlediği mahalle toplantısı Emek Mahallesi Sosyal Yaşam Merkeziyle devam etti.


 

20150907AW519732_02Vatandaşlar ile haftada iki gün bir araya gelinerek karşılıklı sohbet ortamında gerçekleşecek olan toplantılarda kış gelmeden önce bir an evvel yapılabilecek çalışmaları tamamlamak amacı ile düzenlenen toplantıların ikincisi Emek Sosyal Yaşam Merkezi yanında Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy, Başkan Yardımcıları Erdoğan Şenol, Hüseyin Bilicioğlu, Kamil Temel’in katılımıyla vatandaşların yoğun ilgisi ile devam etti.

Konuşmasının başında Emek Mahallesinin Safranbolu’nun misafir odası olduğunu kaydeden Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy, “Daha önceleri bu şehirde 15 bin kişi yaşıyordu bu evler yetiyordu.

Şimdi ise 45 bin resmi nüfus yaşıyor. Bu nedenle siteleşme çoğaldı. Bunlara bir de öğrencileri ve konaklamaları katarsak 60 bine yakın insan yaşıyor. Bu güzel mahallemizde iki büyük parkı hizmete sunduk. Yine hemen muhtarımızın evine yakın bir yerde park ve tuğra kentin orada da yürüyüş parkuru çalışmalarımızda sona yaklaşıldı.

BU mahallemizde geçtiğimiz yıllarda önemli ölçüde asfalt çalışması gerçekleştirdik. Bununla birlikte Cemal Caymaz ve Sağlık Meslek Lisesinin orada ve hemen ardından da Gümüşhane mahallesinde de asfalt çalışmalarımız devam edecek.

Yine Emek Mahallemizde gerçekleştirdiğimiz çalışma ile geçtiğimiz yıllarda açtığımız Emek Sosyal Yaşam Merkezi ve Emek SAKEM ile de hem ev hanımlarımıza hem de çocuklarımıza eğitim alanında hizmetler veriyoruz” şeklinde konuştu.

Toplantının amacının mahalle sakinleri ile istişare yaparak istenilen, talep edilen çalışmaların ele alınması olduğunu ifade eden Başkan Aksoy’un, konuşmasının ardından vatandaşlar taleplerini ve mahallelerinde yapılmasını istedikleri hizmetleri aktardılar.