Akıllı kart ile vatandaşlarımız kent içi ulaşımda tek kart ile Özel Halk Otobüslerinden faydalanabileceklerdir.


 

16012015_akillikart_1İlimizde Balık Pazarı, Şirinevler KBÜ Devlet Hastanesi ve Karabük Üniversitesi otobüs duraklarında akıllı durak montajına başlandı.

Akıllı Durak Sistemi kapsamında, duraklara kurulumu yapılan ekranlar aracılığı ile hangi otobüsün ne zaman geleceği bilgisinin yanı sıra günlük ve anlık ulusal/yerel haberler, Karabük Belediyesi duyuruları, hava durumu, döviz kurları gibi bilgiler de anlık olarak Asis sayesinde Karabük Halkı ile paylaşılıyor olacak.

Bu uygulamalar sayesinde Karabük Belediyesi vatandaşa ucuz, konforlu ve rahat bir ulaşım imkânı sağlanacak.

AKILLI DOLUM İSTASYONLARI VE SATIŞ YERLERİ

Öğrencilerin, bakiye durumunu öğrenmek ve karta dolum yapabilmek için kullanılan Akıllı Dolum İstasyonları sayesinde kartın bakiye durumunu öğrenmek ve nakit kullanarak karta otomatik yükleme yapabilmeleri için üniversite önüne dolum istasyonu kuruldu.

Karabük’ün iki farklı noktasında verilecek olan Akıllı Kart Dolum ve Satış Noktası Eski Balık Pazarı ve Karabük üniversitesi bürolarından akıllı kart başvurusu yapabilecekler.

Akıllı kart başvurusunda bulunan tüm vatandaşlardan 1 adet fotoğraf, nüfus cüzdanı, öğrencilerden okulları tarafından onaylanmış belge, emekliler ise emekli olduğuna dair belgeyle başvurabilecekler.