AK PARTİ KARABÜK BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI SERDAR AKÇA, ADAY ADAYLIĞININ DIŞINDA BİR ADAY GÖSTERİLMESİ İLE İLGİLİ HABERLERE SPEKÜLATİF SÖYLEMLER DEDİ


 

akca-partime-guveniyorum


AK Parti Karabük Belediye Başkan Aday Adayı Serdar Akça, Karabük aday adaylarının zayıf olduğu yönünde görüşlerin beyan edildiğini ve aday adaylığına müracaat etmemiş birisinin aday olarak gösterileceği yönündeki haberlere tepki gösterdi.

Akça Karabük Net Haber’in yaptığı bu habere özel bir açıklama göndererek şu görüşleri paylaştı;
Son günlerde AK Parti Karabük Belediye Başkanı adaylığı ile ilgili basın üzerinden bazı spekülatif kulis haberleri yapıldığı görülmekte ve bu konu ile ilgili görüşlerimize baş vurulmadan şahsımı da içine alan genel değerlendirme haberleri yapılmaktadır.

AK Parti teşkilat usul ve esasları belli ve bu usul ve esasları en güçlü şekilde uygulayan bir partidir. Partimiz seçimler ile ilgili adaylık sürecini de bu usul ve esaslar göre yürütmektedir.

Nereden ve kimden çıkarsa çıksın bu süreç ve isimler ile ilgili üretilen hiç bir dedikoduya itibar etmiyorum ve etmem. Bu konuda üretilen haberleri de maksatlı ve algı yönetme oyunu olarak görüyorum. Ayrıca AK Partimizin yöneticilerinin, teşkilat kadrolarının ve diğer adaylarının da bu söylenti ve dedikodulara itibar etmeyeceğine inanıyorum.

Partimize gönül verenlerinde bu konuları medya üzerinden tartışmayacağını ve sürecin en iyi şekilde neticelenmesini bekleyeceğini düşünüyorum. Karabük'te bu süreci yöneten yetkilimiz İl Başkanımız Sayın Ömer Ayar'dır. İl başkanımızdan teyit alınmadan yapılan her türlü yorum haberlerini hiç bir şekilde dikkate almam.

Ben bir aday adayı olarak işime bakar işime odaklanırım.

Editör: Haber Merkezi