Ortak araştırma projesinden akademik ve bilimsel etkinliklerin organizasyonuna kadar bir çok alandaki faaliyetleri kapsayan “Akademik ve Eğitimi İş Birliği Protokolü” Karabük Valiliği ile Gazi Üniversitesi arasında imzalandı. 

Vali Fuat Gürel ile Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Yıldız tarafından imza altına alınan protokol ile; Ortak araştırma projesi, konferans, toplantı, seminer, çalıştay gibi bilimsel etkinlikler düzenlenmesi, bilgi, yayın üretimi ve paylaşımında bulunulmasının yanı sıra Bilimsel yayınlarda ve kültürel faaliyetlerde iş birliği yapılması, topluma hizmet uygulamaları, sosyal sorumluluk projeleri, öğrenci toplulukları faaliyetleri, araştırma ve uygulama merkezleri faaliyetleri, akademik ve bilimsel etkinliklerin organizasyonu yapılması planlanıyor.

Karabük Valiliği ile Gazi Üniversitesi Rektörlüğü arasında imzalanan protokolün Karabük ve öğrencileri için hayırlı olması temennisinde bulunan Vali Gürel, projenin hayata geçirilmesinde emeği bulunanlara ve projeye destek veren  Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Yıldız'a teşekkür etti.