AK PARTİ KARABÜK İL BAŞKANI ÖMER AYAR "AK PARTİ'NİN ÇALIŞMALARINI VE GETİRDİĞİ HİZMETLERİ DİĞER SİYASİ PARTİLER KISKANIYOR, MUTSUZ OLUYORLAR."


 

akpyi-kiskaniyorlar


AK Parti Safranbolu 3. İlçe Danışma Meclisi toplantısında bir konuşma yapan Karabük İl başkanı Ömer Ayar, çok tartışılacak bir konuşma yaptı. İl Başkanı Ayar, konuşmasında diğer siyasi partilerin, AK Parti'yi, çalışmalarını ve hizmetlerini kıskandıklarını ve bu nedenlerden dolayı çok mutsuz olduklarını iddia etti.

AK Parti Karabük İl Başkanı Ömer Ayar da, konuşmasında şu açıklamalara yer verdi;

“Başka siyasi partilerin aylık ve ya yıllık toplantılarını biz bütün teşkilat kademelerimizi bir araya getirerek aylık standart toplantıları yapıyoruz. Bu bizim teşkilat disiplinini, teşkilattaki çalışma düzenini ortaya koyuyor.

Bugün Safranbolu belediyemiz yerel yönetimler adına il genel meclisi, merkezi hükümet tarafından Safranbolu’ya böylesine güzel hizmetler geliyorsa işte bu ilk adımda sizin kabiliyetiniz teşkilat görevlerdendir. Bu hizmetlerin gelmesinden ne kadar mutluysak, Safranbolu halkının hayat standardı yükseliyor diye kendimizi ifade etmekten ne kadar memnun kalıyorsak, karşımızda siyaset yapan diğer siyasi yapılar, siyasi partiler bir o kadar mutsuz oluyor.

20130316AW000639_02Niye? Biz böyle devam ettiğimiz müddetçe onlara iktidar şansı kalmayacak ta ondan mutsuz kalıyorlar. Yapılan hizmetleri görüyorlar bir fiil yaşıyorlar ve bundan da faydalanıyorlar.

Gelen hizmetlere kulp takılmaya çalışılıyor, cılız seslerle muhalefet yapılmaya çalışılıyor. Ama yapılmak istenen bu muhalefette hizmet anlamında herhangi bir başarı elde edemeyince konu başka noktalara, seçmenlerin kafasını karıştıracak olan dini inançlara rant kavgaları gibi bizim asla yanından geçmeyeceğimiz, kimsenin de geçmesine müsaade etmeyeceğimiz bu yapılarla seçmenlerimizin kafası karıştırılıyor.

2002 yılına kadar Türkiye’de AK Parti hiçbir zaman iktidar olmadı, 2002 öncesinde konuşan her siyasi parti ya iktidardaydı ya da iktidarın ortağıydı, onların 2002 yılına kadar yamadıkları devasa hizmetler bizler tarafından yapıldığı için ne yazık ki bugün bu siyasi partiler hamaset içinde, bir kıskançlık içerisinde yapmış olduğumuz hizmetlere kulp takma gayretindeler.

Safranbolu daha düne kadar susuzluktan kıvranıyordu. Bugün Safranbolu’da zerre kadar su sıkıntısı çekiyor musunuz? Hem Safranbolu’da su sıkıntısını giderdik, gereksinim duydukça Karasu’dan su kullanma hakkına sahibiz”

Editör: Haber Merkezi