AK PARTİ KARABÜK BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI ÖZGÜR ULUPINAR, KENDİNİ TANITMA VE SEÇİM ÇALIŞMALARINA BİR HAYLİ ISINDI


 

BAYRAMLAŞMALARA KATILAN ULUPINAR, PROJELERİNİ DE ANLATMAYA BAŞLADI


 

ulupinar-hizlandi


AK Parti’nin ilk ve şu an tek aday adayı olan Özgür Ulupınar, bayram boyunca hemen tüm bayramlaşmalara katılarak kendini tanıtmaya ve projelerini anlatmaya başladı.

Çeşitli bölgesel derneklerin ve sivil toplum kuruluşlarının bayramlaşmalarına katılan Özgür Ulupınar “Bayram boyunca Karabük ve Safranbolu’daki çeşitli dernek ve kuruluşlarının bayramlaşmalarına katıldım. Yaptığım konuşmalarda projelerimin bazılarını anlatmaya çalıştım. Gördüğüm ilgi ve alaka beni son derece memnun etti. Ayrıca bayram boyunca tüm vaktimi hemşerilerimle görüşmelere ayırdım. Bundan sonra mesaimin büyük vaktini bu tür çalışmalarıma ayıracağım.” Şeklinde açıklama yaptı.

Ulupınar son olarak katıldığı Türkiye İşçi Emeklileri Derneğinin bayramlaşmasında, Karabük’ün üniversite gibi mevcut iç dinamiklerine takılıp kalınmaması gerektiğini belirterek, ikinci bir organize sanayinin kurulup çeşitli yatırımcıların bölgeye çekilmesinin hiç de zor olmadığını ifade ederek şöyle konuştu;

“Yerel yönetimler artık klasik belediyecilik anlayışını bırakıyor. Belediye Başkanları, şehrinde yaşayan vatandaşların sosyal ve ekonomik hayat düzeylerinin de yükseltmesi için projeler geliştiriyor. Belediye Başkanları sorumlusu olduğu şehirde, işsizlikle mücadele etmek için istihdam sağlayıcı çalışmalar içine giriyor. Bizde aynen bu düşünceleri taşıyoruz. Ankara’nın arka bahçesi olan, şehrimizin işsizlik ile ilgili sorunlarını çözmek için yatırımcıların cazibe merkezi olma yollarına bakacağız. İnanıyorum ki 3-5 yıl gibi kısa bir sürede işsizlik verilerini yarı yarıya indirebiliriz.

Karabük Üniversitesine çok fazla endekslenmenin bir anlamı yok. Üniversite zaten var olan bir iç dinamiğimiz. Karabük’ün sosyo-ekonomik seviyesini yükseltecek yeni dinamikler oluşturmalıyız. Karabük ile ilgili geliştirdiğimiz 78 ayrı proje var. Karabük’te 9 aylık yapılan çalışmalar sonucu, uzman bir kuruluş ile birlikte geliştirdiğimiz bu projeleri artık yavaş yavaş kamuoyu ile paylaşmaya başlayacağız.”

 

Editör: Haber Merkezi