AK PARTİ’NİN İŞTE MUHTEMEL KARABÜK BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI


 

akp-karabuk-adaylari


AK Parti Karabük Belediye Başkan Aday Adaylığına sürenin bitmesine beş gün kala dört ayrı ismin müracaat etmesine kesin gözüyle bakılıyor.

İlk Olarak yaklaşık on beş gün önce Karabük Belediye Başkan Aday Adaylığına müracaat eden Özgür Ulupınar’dan sonra kimsenin müracaat etmemesi kamuoyunun dikkatinden kaçmamıştı.

Müracaatların son tarihi olan 1 Kasım’a beş gün kala AK Parti Karabük Belediye Başkan Aday Adaylığına Hüseyin Erer’in, Kemal Karadeniz’in, Serdar Akça’nın ve Muzaffer Atılgan’ın başvuracağı bilgileri siyasi kulislerde yüksek sesle konuşulmaya başlandı.

Konuyla ilgili, Karabük Net Haber’in edindiği bilgiler şöyle;

HÜSEYİN ERER

Karabük Eski Belediye Başkan’ı Hüseyin Erer’in aday adaylığı kararını kesin olarak verdiği ve Perşembe veya Cuma günü başvuru yapacağı belirtiliyor.

Erer, 2009 seçimlerini az bir oyla kaybetmesinin büyük sorumluluğunun kendinde olmadığını ifade ettiği söyleniyor.

KEMAL KARADENİZ

AK Parti Karabük Merkez İlçe’nin genç başkanı Kemal Karadeniz’in aday adaylığı ile ilgili söylemler uzun süredir kamuoyunda dolaşıyor.

AK Parti’nin ilk aday adayı olan Özgür Ulupınar’dan sonra, Karadeniz’in başvuru yapacağı konuşulmaya başlanmıştı. Böyle bir başvuru bu süre zarfında olmayınca adaylık başvurusundan vaz geçtiği ve hatta İl teşkilatının istemediği yönünde kulislerde siyasi dedikodular çıkmaya başladı.

Kemal Karadeniz ise aday adaylık başvurusundan vaz geçmediğini, önümüzdeki hafta kesin kararını vereceğini ve muhtemelen son gün başvuru yapacağını ifade ediyor.

SERDAR AKÇA

Saadet Partisi’nden 2009’da Karabük Belediye Başkan Adayı olan ve ciddi bir taraftarı olan Serdar Akça, Numan Kurtulmuş ile birlikte HAS Parti’yi kurmuş ve ardından da yine Kurtulmuş ile AK Parti’ye geçmişlerdi.

Karabük’te kendisi ile ilgili derinden bir yoklama yaptırdığı ve önümüzdeki günlerde Karabük adaylığı için başvurabileceği belirtiliyor.

MUZAFFER ATILGAN

AK Parti Karabük Belediye Başkan Aday Adaylığında ilginç bir isim. Uzun yıllar Karabük İl Özel İdare’de hizmet veren Muzaffer Atılgan, şu an Ankara İl Özel İdare’de önemli bir konumda görev yapmakta.

Bürokrat kökenli olan Atılgan’ın adaylık konusunda ciddi anlamda karar verdiği ve aday adaylığı başvurusu yapacağı ifade ediliyor.

Editör: Haber Merkezi