AK PARTİ KARABÜK İL TEŞKİLATININ BAYRAMLAŞMA TÖRENİ YAPILDI AMA ARDINDA BİR ÇOK TARTIŞMALAR BIRAKTI


 

akp-bayramlasma


AK Parti Karabük İl Teşkilatı Bayramın ikinci günü Esentepe Öğretmenevinde bayramlaşma törenini gerçekleştirdi.

Yaklaşık 150 ye yakın kişinin katıldığı bayramlaşma törenine Parti il ve ilçe teşkilat yöneticileri, İlçe Belediye Başkanları, İl Genel Meclis Başkanı Hüsnü Özcan, Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri, Eski Milletvekilleri Cumhur Ünal ile Mustafa Ünal, Kalkınma Bakan Yardımcısı Mehmet ceylan, Karabük Belediye Eski Başkanı Hüseyin Erer, Karabük Belediye Başkan Aday Adayı Özgür Ulupınar, Karabük Milletvekilli Osman Kahveci ve Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin’in yanı sıra bir grup partili katıldı.

Bayramlaşma töreninde İl Başkanı Ömer Ayar, Eski Milletvekilleri Mustafa Ünal ile Cumhur Ünal, Kalkınma Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, Milletvekili Osman Kahveci ve Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin birer konuşma yaptılar.

Şahin, konuşmasında küçük bir yönetmelik değişikliği ile artık bayan devlet memurlarının başörtülü çalışabileceğini ve kurban derilerini toplama yetkisinin bundan sonra sadece Türk Hava Kurumunda olamadığını, herkesin toplayabileceğini açıkladı. Karabük il genelinde, tüm ilçelerde mahalli seçimleri büyük bir zaferle kazanacaklarını inandığını da belirten Şahin’in coşkulu konuşması sık sık alkışlarla kesildi.

akp-byrm-2AK PARTİ’NİN TEK ADAY ADAYI ÖZGÜR ULUPINAR’A İLGİ FAZLAYDI

AK Parti’nin Karabük Belediye Başkan Adaylığı için şu anda tek aday adayı olan Özgür Ulupınar’a partililerin ilgisi oldukça fazlaydı. Öte yandan Ulupınar’ın bayramlaşma sonrası Mehmet Ali Şahin ile ayaküstü sıcak kısa bir sohbet yapması da dikkatleri çekti.

HÜSEYİN ERER İLE ULUPINAR’A KONUŞMA HAKKI VERİLMEMESİNE TEPKİ VAR

23. Dönem olarak adlandırılan bir dönem önceki Milletvekilleri Cumhur Ünal’a, Mustafa Ünal’a ve Mehmet Ceylan’a konuşma hakkı verilirken, AK Parti’nin Karabük Eski Belediye Başkanı Hüseyin Erer ile şu anda tek olan Karabük Belediye Başkan Aday Adayı Özgür Ulupınar’a kısa da olsa konuşma hakkı verilmemesine birçok partili daha sonradan tepki gösterdi.

CUMHUR ÜNAL, MEHMET ALİ ŞAHİN’İN ELİNİ ÖPTÜ

akp-byrm-323. Dönem AK Parti Karabük Milletvekili Cumhur Ünal’ın bayramlaşma kuyruğunda, Karabük Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin’in elini öpmesi ise bir hayli dikkatleri çekti.

Aralarında çok fazla bir yaş farkı bulunmamasına rağmen, Ünal’ın bu hareketini kimi partililer siyasi atraksiyon olarak dillendirirken, kimi partililer ise tamamen saygı gereği olduğunu ifade ettiler.

HALKIN KATILIM AZ MIYDI, YETERLİ MİYDİ TARTIŞMASI VAR

AK Parti’nin il ve ilçe yöneticileri, seçilmiş olan Belediye Meclis Üyeleri, il genel meclis üyeleri, Belediye Başkanları,  basın mensupları, güvenlik ve diğer görevlilerinin katılımı ile gerçekleştirilen bayramlaşma törenine, partili vatandaş olarak beklenilen katılımın gerçekleşmediğini iddia eden bazı eski parti yöneticileri, özellikle seçim arifesinde daha iyi bir organizasyonla, çok daha fazla katılımın yapılabileceğini iddia ettiler.

Partili olarak 50’ye yakın vatandaşın katıldığını iddia edenler “İktidar partisinin bayramlaşmasına, iktidar partisinin Genel Başkan Yardımcısı da katılıyor ve en fazla 50 vatandaş bu bayramlaşmaya katılıyor. 2002 -2010 yılları arasında yapılan bayramlaşma törenlerini lütfen hatırlasınlar. Eski Halk Eğitim salonunda bin, bin beş yüz kişinin katılımı ile çok bayramlaşmalar yaptık. Seçimlere az bir süre kala bu manzara bir şeylerin olumsuz göstergesi değil mi?” diyerek, eleştirilerde bulundular.

akp-byrm-1

 

Editör: Haber Merkezi