AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI MEHMET ALİ ŞAHİN:

“2019 YEREL SEÇİMLERİNİN BAŞARISININ ALT YAPISI SİZDEN GEÇER”

20151215AW605313_03AK Parti Karabük Belediye Meclis üyeleri, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin’i parti genel merkezindeki makamında ziyaret etiler.

Karabük Belediye meclisinde bulunan Mehmet Çetin, Ayhan Çetinkaya, İzzet Çelik, Ayfer Şahin, İsmail Hakkı Demir, Metin Yalçın, İsa Akgün, Mehmet Yeğin, Fatma Kısmet Cengiz, Celal Yılmaz, Erdal Cinkavukoğlu, Kenan Şentürk ve Recep Necmi Yıldırım’dan oluşan 12 AK Partili belediye meclis üyesi Şahin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

AK Parti Genel Merkezi’ndeki Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette konuşan Mehmet Ali Şahin, 2019 yerel seçimlerinin başarısının al yapısının belediye meclis üyelerinin mahalle odaklı çalışmalarından geçeceği söyledi.
Şahin, “ 2002 genel seçimlerinden sonra, 2007 ve 2009 derken her yıl iki seçim olduğunu belirterek, “2014’de de iki seçim oldu, 2015’de de iki seçim oldu. Her seçim bir duraksamaya ve yavaşlamaya yol açabiliyor. Planladığımız hizmetleri ve çalışmaları bazen bekletmek zorunda kalabiliyorsunuz.

Şimdi 2019’a kadar seçim olmaması ile bir avantaj yakaladık. Sizler Karabük Belediye Meclisinde tabi muhalefetsiniz. Bakın TBMM’de de 3 tane muhalefet var. Muhalefet aslında gelecekteki iktidar demektir. O bakımdan sizin Karabük Belediye meclisinde göstereceğiniz performans ve ortaya koyacağınız çalışma gelecek seçimlerle ilgili bizi avantajlı kılmalı, zaten inanıyorum ki o çaba içindesiniz.

Direk mahalle bazında, sokak bazında halkın çözüm beklediği sorunları meclis gündemine soru önergeleri ile sürekli taşımalısınız, belediye meclis toplantılarında dile getirmelisiniz. Bunu da oradaki yerel basın sürekli gündemde tutacaktır.

Bu sayede yerel hizmetler ile ilgili çok atak bir çalışma içinde olduğunuz izlenimini halk nezdinde görülecektir. Bu 2019 yerel seçimlerinde bizim için büyük avantaj olacaktır. Bizde de muhalefet var parlamento da ve bazen de dozajı kaçırıyorlar, kaçırdıkları için halkta da karşılıkları olmuyor” dedi.

Karabük Belediye Meclisi AK Parti Gurup Başkanı İzzet Çelik ise ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti belirterek, gurubun çalışmaları hakkında Şahin’e bilgiler verdi.

Editör: Haber Merkezi