AK PARTİ KARABÜK BELEDİYE BAŞKANLIĞINA SÜRPRİZ BİR İSİM ADAY OLABİLİR


 

KARABÜK’ÜN YETİŞTİRDİĞİ GAZETECİ KÖKENLİ, SHOW HABER GENEL MÜDÜRÜ ÖZGÜR ULUPINAR’IN İSMİ AK PARTİ KARABÜK BELEDİYE BAŞKAN ADAYLIĞINDA GEÇİYOR


 

ozgur-ulupinar-aday


AK Parti Karabük’ten kimi aday gösterecek sorusu yavaş yavaş cevap bulmaya başladı gibi. Karabük’ün yetiştirdiği genç, gazeteci kökenli Özgür Ulupınar’ın ismi Karabük Belediye Başkan Adaylığında geçiyor.

Ankara siyasi kulislerinde yapılan konuşmalarda ve Karabük’te yapılan anketlerde Show Haber Genel Müdürü Özgür Ulupınar’ın, AK Parti’den Karabük Belediye Başkan Adaylığında ismi geçiyor.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile zaman zaman konumu itibarı ile yakın görüşmeleri olan Ulupınar’ın önümüzdeki günlerde adaylık başvurusu için Karabük’e gelebileceği ifade ediliyor.

Ankaragücü Spor Kulübü Başkanlığında her dönem ismi geçen, Tüm Bürokratlar ve İşadamları Derneği (TÜMBİAD) Genel Başkan Yardımcısı olan Özgür Ulupınar, aynı zamanda Türkiye’de DİGİTÜRK’e talip olmak için Uluslararası Şirketlerden oluşan bir konsorsiyumun yatırım direktörlüğünü yapıyor.

Karabük Net Haber olarak görüşlerine başvurduğumuz Özgür Ulupınar, konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu;

“Karabük doğup, büyüdüğüm memleketim benim. AK Parti’den Karabük Belediye Başkanı olmak ve memleketime hizmet etmek herkes gibi benim de en büyük düşüncelerim arasındadır. Konumum itibariyle AK Parti Genel Başkan Yardımcıları, Sayın Bakanlar ile sürekli görüşmeler halindeyim. Zaman zaman Sayın Başbakanım ile de görüşüyorum. Ben Karabüklüyüm, Karabük'ün evladıyım, yıllardan beri de Karabük'ün daha müreffeh bir şehir olması, Karabük’ün yani Türkiye'nin çimentosu olan bu memleketin insanlarının hak ettiği yere gelmesi için, hem ulusal medyada hem de iş aleminde faaliyetler yürütüyorum. Şimdi de bu imkanlarımı Sayın Başbakanımız ve parti yönetimimiz uygun görürlerse Karabük Belediye Başkan Adayı olarak gerçekleştirme niyetindeyim. Partim beni aday gösterse de, göstermese de partimin emrindeyim. Her şey Karabük için.”