KARABÜK KENT KONSEYİ BAŞKANI ÖZCAN BÜYÜKGENÇ AK PARTİ KARABÜK BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAI OLDUĞUNU GECE YARISI FACEBOOK’UNDAN DUYURDU


 

ozcan-aday-adayi


AK Parti Karabük Belediye Başkan Aday Adaylığı için müracaatlara son gün kala sürpriz bir aday daha çıktı.

Karabük Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı görevini yürüten aynı zamanda da Karabük Kent Konseyi Başkanı Özcan Büyükgenç, AK Parti’den Karabük Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu sosyal medyadan açıkladı.

Müracaatlar için sürenin bitmesine bir mesai günü kala, gece yarısı Facebook hesabından bir açıklama yapan Özcan Büyükgenç “Değerli dostlar, İstişareler sonucu hayırlı olacağını düşündüğümüz bir karar aldık. AK Parti Karabük Belediye Başkanlığı aday adaylığı için 1 Kasım Cuma günü saat 16.00'da AK Parti Karabük il başkanlığına, Karabük’ümüzün hizmetkârı olmak için müracaat edeceğim. Hayırlı olması dua ve temennisi ile kararımızı sizlerle paylaşıyor, dualarınızı ve desteklerinizi bekliyorum. Saygılarımla…” şeklinde düşüncesini aktardı.

Böylelikle yarın eğer beklenenlerin dışında bir müracaat daha olmazsa AK Parti Karabük Belediye Başkan Adaylığı için müracaat edecek isimler şunlar;

Muzaffer Atılgan, Serdar Akça, Ahmet Ustaoğlu ve Özcan Büyükgenç.

Yaklaşık 15 gün önce Özgür Ulupınar da Karabük’ten aday olmak için aday adaylığı müracaatında bulunmuştu.

Hüseyin Erer ise daha kararını vermediğini ve son gün kararını verirse, Parti Genel Merkezine müracaat edeceğini belirtmişti.

 

Editör: Haber Merkezi