KARABÜK'TE, AK PARTİ KARABÜK KADIN KOLLARI GÖREVLİLERİ, İL ÖZEL İDARE MÜDÜRLÜĞÜ'NE AİT RESMİ ARAÇLA VATANDAŞLARIN KİMLİK BİLGİLERİNİ ALARAK KUMANYA DAĞITTI.


 


AK PARTİ KARABÜK İL BAŞKANI ÖMER AYAR, İL ÖZEL İDARESİ'NE AİT ARAÇLA YARDIMLARIN DAĞITILMASININ BİLGİLERİ DÂHİLİNDE OLMADIĞINI SÖYLEDİ.




 

KARABÜK İL ÖZEL İDARE GENEL SEKRETERİ HAKAN ESKİ İSE KONU HAKKINDA BİLGİLERİNİN OLMADIĞINI BELİRTTİ.


 

akp-kumanya


 

HABERİN VİDEOSU


 



 

Karabük’ün Fatih Mahallesi'nde 78 BJ 730 resmi plakalı kapılarında "Karabük İl Özel İdaresi" yazılı minibüsle vatandaşlara kolilerin içerisinde kumanya dağıtıldı.

Minibüste bulunan AK Parti Karabük Kadın Kollarına mensup bayan partililer, minibüsün çevresinde toplanan kadınların kimlik bilgilerini alarak gıda ürünlerinin bulunduğu kolileri verdiler.

Bu sırada yardım dağıtan partili bir kadın, "Biz sizi çağırırsak çekersiniz. Çağırmadığımız için de şu anda çekim yapmanız yanlış. Haber yapılmasını istemiyoruz. Biz kumanya değil, kendi zekâtlarımızı dağıtıyoruz" diyerek tepki gösterdi. Minibüse binen kadınlar, minibüsten kumanya almak isteyen bir vatandaşın üzerine kapıları kapatarak mahalleden uzaklaştı.

Kumanya dağıtımında bulunan bir vatandaş ise, "Nüfus cüzdanını aldıkları bayanları AK Parti'ye kayıt ettiler. Kumanyada çay, şeker, pirinç gibi şeyler vardı" dedi.

Karabük İl Özel İdare Genel Sekreteri Hakan Eski kurumlarına ait araçla yardım dağıtılmasının sorulması üzerine ise, "Konu hakkında bilgimiz yok. Hemen müdahale edeceğiz" diye konuştu.

AK Parti Karabük İl Başkanı Ömer Ayar yardımların İl Özel İdaresi'ne ait resmi bir araçla dağıtılmasını ise doğru bulmadığını söyleyerek, "Minibüs olayını tam olarak bilmiyorum, bizim bilgimiz dâhilinde olan bir konu değil. İnceleyeceğiz" diye konuştu.

HABER FOTOĞRAFLARI


akp-kumanya-7

akp-kumanya-6

akp-kumanya-5

akp-kumanya-4

akp-kumanya-3

akp-kumanya-2

akp-kumanya-8

 

Editör: Haber Merkezi