AK PARTİ KARABÜK VE İLÇE BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYLARININ BELİRLENMESİNDE KULLANILAN YÖNTEMLERDEN BİRİ OLAN TEŞKİLAT YOKLAMASI BU GÜN YAPILACAK


 

akp-temayul


AK Parti’de Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde temayül yoklaması yapılacak. Temayül yoklamasında 590 civarında delege oy kullanacak.

16 Kasım Cumartesi günü Mimoza Düğün Salonu’nda yapılacak olan temayül yoklaması saat 10.00-15.00 arasında gerçekleştirilecek. Seçimlerde delegelere belediye başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulunan adaylardan kimi belediye başkanı olarak görmek istedikleri sorulacak.

AK Parti İl Başkanı Ömer Ayar, Cumartesi günü yapılacak temayül yoklamasının AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan başkanlığında gelecek olan komisyon tarafından yapılacağını söyledi.

Ayar, temayül yoklamasına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin’inde katılmasını beklediklerini de belirterek, “ Temayül yoklamasında il merkezi için 222 , Eskipazar ilçesi için 45 , Eflani ilçesi için 58, Safranbolu ilçesi için 124, Ovacık ilçesi için 59, Yenice ilçesi için 82 delege oy kullanacak” dedi.