AK PARTİ 40 İL VE 500 İLÇE TEŞKİLATINDA DEĞİŞİME GİDİYOR


 

KARABÜK İL VE MERKEZ İLÇE TEŞKİLATI DA BU OPERASYON KAPSAMINDA MI?


 

TEŞKİLATLARDAN SORUMLU GENEL BAŞKAN YARDIMCISI SÜLEYMAN SOYLU, ANKARA, İZMİR, KARS, NEVŞEHİR, MERSİN GİBİ BİRÇOK İL BAŞKANIN İSTİFASINI ALDI


 

akp-operasyon

AK Parti, Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi örgütlerinde operasyona gidiyor.

Teşkilat Başkanlığına Süleyman Soylu’nun gelmesinin ardından AK Parti teşkilatlarında büyük yenileme olacağı söylenmişti. Bunun ilk adımı atılıyor. Edinilen bilgilere göre operasyonun önemli bir noktasını Başkent Ankara oluşturuyor.

Süleyman Soylu’nun AK Parti’de teşkilattan sorumlu genel başkan yardımcısı olarak atanmasından sonra önemli gelişmeler yaşanıyor.

Operasyon yapılacağı söylentilerinin konuşulmaya başlamasıyla birlikte peş peşe istifalar da gelmeye başladı.

Ankara, İzmir, Hatay, Mersin, Kars, Ardahan ve Nevşehir gibi birçok il teşkilatının yanı sıra bu zamana kadar onlarca ilçe teşkilatlarının da genel merkezin talebi üzerine istifa ettiler.

Tüm ulusal medyanın da gündeminde olan AK Parti Teşkilatlarındaki neşter operasyonu kapsamında, Karabük’ün de olduğu bilgileri yer alıyor.

15 Gün içinde, toplam 40 ilin ve 500’e yakın ilçe teşkilatlarının değiştirileceği de haberlerde yer alıyor.

Uzun süredir bir değişim beklenen Karabük İl ve Merkez İlçe teşkilatlarının değişimi ile ilgili AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin “Biz de teşkilatlar seçimle gelir, seçimle gider” açıklamasını geçtiğimiz günlerde yapmıştı. Bu açıklamanın ardından, Karabük’te değişim isteyen muhalefet sesler büyük oranda susmuştu.