AK PARTİ’DE NEFESLER TUTULDU VE ŞİMDİ GENEL MERKEZİN YURT GENELİNDE OLDUĞU GİBİ KARABÜK ADAY LİSTESİNE KİMLERİ BELİRLEYECEĞİ SABIRSIZLIKLA BEKLENİLİYOR


 

akp-nefesler-tutuldu

 

Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK) seçim takvimine göre siyasi partiler en geç 7 Nisan saat 17.00’ye kadar Milletvekili aday listelerini YSK’ya ulaştıracaklar. Bu tarihe 2-3 gün kala tüm yurt genelinde olduğu gibi Karabük’te de 14 aday adayından kimleri aday göstereceği son derece merak ediliyor.

Bir Twitter fenomeni olan Başkentçi bu günkü paylaşımlarından birinde “Osman Kahveci var” yazısını yazarak, Kahveci’nin Karabük listesinde olduğunu ifade etti.

Mevcut Milletvekili Kahveci’nin yanı sıra ikinci ismin ise kim olacağı konusunda saysız siyasi söylemler dolaşsa da en erken 6 Nisan akşamı, en geç ise 7 Nisan öğleden sonra Karabük listesinin şekillenmesi bekleniyor.

Karabük Milletvekili aday listesinde, Osman Kahveci, Burhanettin Uysal, Sedat Namal, Ömer Ayar, Muzaffer Atılgan, Cumhur Ünal ve İlter Fatih Korkut isimlerinin arasından iki kişinin olacağı siyasi kulislerde konuşuluyor.