AK PARTİ İL TEŞKİLATINDA ESKİ YÖNETİM’DEN YENİ YÖNETİME HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ


 

ESKİ İL BAŞKANI ÖMER AYAR, YENİ İL BAŞKANI TİMURÇİN SAYLAR’I EKİBİ İLE BİRLİKTE ZİYARET ETTİ


 

ÖMER AYAR “TEŞKİLATA YENİ GELENLERİN ADAMLIĞINI RAFET VERGİLİ Mİ ÖLÇÜYOR?”


gergin-ziyaret-akp

AK Parti eski il Başkanı Ömer Ayar ve yönetim kurulu üyeleri, 5. Olağan Genel Kurulu sonrası yeniden İl Başkanlığına seçilen AK Parti İl Başkanı Timurçin Saylar ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği ziyarette konuşan AK Parti İl eski Başkanı Ömer Ayar, “AK Parti İl Kongresi sonucu yeni seçilen AK Parti İl Başkanı ve Yönetim Kuruluna hayırlı olsun ziyareti yapmak amacıyla buraya geldik. İnşallah yeni dönemde, yeni arkadaşlarımız Karabük adına çok daha güzel hizmetler üretmek için bir mücadele içinde olacaklardır. Zaten buralardaki görevin amacı bireyselden ziyade genele, bizim görev tanımımızda ise Karabük’ün geneline hizmet üretmek, hizmet getirebilmektir. Ben bu anlamda kendilerine başarılar diliyorum ve Karabük için güzel hizmet üretmeleri temennisinde arkadaşlarımızla birlikte bulunuyorum. Tabi ki bu ziyaret anlamlı. Bir Bayrak değişiminin arkasından AK Parti’de hiçbir zaman diğer partilerde olduğu gibi bir kavganın dövüşün, bir muhalefetin olmayacağını ifade ediyoruz. Eğer hepimizin amacı tek ise, Karabük’e hizmet üretmek ise bu amaç etrafında değişik dönemlerde görev yapmış yapıların, birleşmesi, birlik ve beraberlik içerisinde bir görüntü sergilemesinin şahsımız adına değil, Karabük’ün geneli adına bir kazanım olacağı düşüncesindeyiz. Bizler başarılar temenni ediyoruz. Allah hayırlı uğurlu eylesin, güzel hizmetler nasip etsin” dedi.

akp-ziyaret-1AK Parti İl Başkanı Timurçin Saylar da İl eski Başkanı Ömer Ayar ve ekibinin kendilerini ziyaret etmelerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şu açıklamayı yaptı;

“Ömer Ayar kardeşimizin bu ziyaretini anlamlı buluyorum. Bizler bu partiye 9 sene beraber hizmet ettik, beraber mücadele ettik, o süreçten sonra biz yönetimde görev almadık. Kendileri 7 yıl İl Başkanlığı yaptıktan sonraki süreçte bu bayrak yarışı bize tevdi edildi, şimdi de seçilmiş bir İl Başkanı olarak göreve devam ediyoruz. Bizim partimizde hiçbir zaman için kavga, dövüş olmaz, bu millete hizmet olur. Bizim için her şeyden önemlisi Karabük ve Ülkemiz. Ülkemize ve Karabük’e hizmet etmek için biz biriz ve beraberiz. Ben bu anlamda ziyaretimize gelen arkadaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yeni Karabük, güçlü Karabük, Hedef 2023 diyoruz. Bir aile olduğumuzu Karabük’e buradan ilan ediyoruz. Karabük için varız, her şey Karabük için” dedi.

VERGİLİ’NİN ESKİ İL BAŞKANI ÖMER AYAR HAKKINDAKİ SÖYLEMLERİNE CEVAP…
Bir Gazetecinin "Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Eski İl Başkanı Ömer Ayar için ‘Karabük’e 5 yıl kaybettirdi’ şeklinde söylemlerde bulunuyor bununla ilgili neler söyleyeceksiniz?" şeklinde soru sorması üzerine İl Başkanı Timurçin Saylar; “Biz Karabük’e hangi hizmeti yapmadık, yapmadığımız hizmeti söylesinler. Ömer Ayar’ın döneminde yapılmayan bir hizmet var mı? Engellenen, gelmeyen bir hizmet var mı Karabük’e? “ cevabını verirdi.

Ömer Ayar ise, bu soruya kendisinin direkt muhatap olmadığını ama adının geçtiği için bir açıklama ihtiyacı duyduğunu belirterek şunları söyledi;

akp-ziyaret-2“Rafet bey, Karabük’ün Belediye Başkanıdır. Biz görevi bırakmış kişiler olarak görevi bırakmamızdan altı ay süre geçmesine rağmen halen sizlerle bir araya geldiğinde bu tür mevzulara girip, kendince bir siyaset yapma gayreti içerisinde olması tabi ki bizi üzüyor. İnsani olarak üzüyor, siyasi tarafını bir tarafa bırakalım. Yani şu kelime her şahıs için fazladır. Adam gibi adam, yeni gelenlerin adamlığın ölçüsünün derecesini, bunu ölçen, biçen şahıs kendisi midir? Nasıl bir ölçü, tartı aleti vardır ki elinde böylesine bir tespit yapma gayreti hissediyor. Biz bu tür kelimeleri, bu tür söylemleri sanki eskiden kalan polemik dönemine bizi çekmek istercesine bir gayret içerisinde olduğunu hissediyoruz. Bugüne kadar hiç cevap vermedik, yine de vermiyoruz. Çünkü artık onun muhatabı biz değiliz muhatapları ile buyursun güzel geçinsin, kötü geçinsin bunun tarafı da biz olmayacağız, herkes bulunduğu noktada taşıdığı sıfatı gereği payına düşen görevi yapsın. Çok basit bir örnek vermek istiyorum. Biliyorsunuz son üç, dört gündür Karabük yoğun bir kar yağışı altındaydı, bu süreç içerisindeydi sadece bu kar mücadelesi ile ilgili buyurun Safranbolu ile Karabük’ü bir kıyaslayın. Bence yeterlidir diye düşünüyorum”

AK Parti İl eski Başkanı Ömer Ayar ve ekibi daha sonra AK Parti Merkez İlçe Başkanı Tuncay Özcan’ı ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar dilediler.

Editör: Haber Merkezi