AK PARTİ İL BAŞKANI TİMURÇİN SAYLAR “BU ŞAHISLARLA İLGİLİ BİLGİ VE BELGELERİ İLE BİR İL BAŞKANI OLARAK BANA VERECEK”


 

akp-belge-istiyor

AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar, Rafet Vergili’nin Almanya’da düzenlenen gece ile ilgili yaptığı açıklamalara cevap vererek, elindeki belge, bilgileri ve söz konusu ses kayıtlarını istedi.

Karabük‘te AK Parti’nin İl Başkanı benim diyen Timurçin Saylar şu açıklamada bulundu;

“Karabük’ün siyasi patronu ve partinin il başkanı olarak Rafet Vergili’nin Almanya’da yapılan ‘Karabüklüler Sevgi Gecesi’ ile ilgili ‘Mehmet Ali Şahin ve AK Parti istismar ediliyor, kullanılıyor’ diye bir cümle sarf etti. Kimler istismar ettiyse, kimler kullanıyorsa bunun bir tek yolu var. Bu şahıslarla ilgili bilgi, belgeleri ve bahsettiği ses kayıtlarını bir il başkanı olarak bana verecek. Bizde gerekli kanuni mercilere vereceğiz. Yok, biz size vermiyoruz derse, kendisi gidip Cumhuriyet Savcılığına verecek ve kanuni olarak kim istismar ediyorsa savcılık hukuki olarak işlemlere başlar.

Biz her iki yolu da kendisine tercih olarak sunuyoruz Başkanımıza. Ben AK Parti İl Başkanı olarak kendisinden bu belgeleri istiyorum. Kimler bizi istismar ediyor, kim neyin peşinde bizde görelim. Böyle bir şey varsa, bizde bilelim ve gerekli mercilere veririz. Sayın Başkan bize vermiyorsa, Savcılığa versin.

Karabüklüler Sevgi Gecesi, Almanya’da yaşayan Karabüklü hemşerilerimizin yaptığı bir gece. Buna bende dahil herkes davet edildi. Üniversitesinden belediyesine kadar ilçelere kadar davet edilmeyen yok. Genel merkezimize de davet gitti ve görevli olarak Genel Başkan Yardımcımız Mehmet Ali Şahin gönderildi. Buradaki hemşerilerimiz var, rafet-yazi-foto-1işadamlarımız var. Yoğun bir şekilde Almanya’da yaşayan bütün hemşerilerimiz bir araya gelerek bir dernek çatısı altında bir araya gelip, Karabüklüler Sevgi Gecesi düzenleyerek, hoş bir sohbet gecesi yapıldı. Bunun altından bir şey beklemek ve siyasi malzeme çıkarmak doğru değil.

Buraya bütün siyasi partiler de davet edildi, yalnız biz edilmedik. Biz bu gece ile alakalı kullanılan cümlelerle ilgili Belediye başkanında gerekli bilgi ve belgeleri istiyoruz. Bu belgeleri bize verirse gerekli mercilere veririz, bize vermiyorsa savcılığa kendisinin vermesini istiyorum. AK Parti İl Başkanı olarak bu belgeleri kendisinden istiyorum”

 

Editör: Haber Merkezi