AK Parti Karabük Milletvekilleri Cumhur Ünal, Niyazi Güneş AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz, AK Parti Karabük Teşkilatı ve Öz Orman-İş Sendikası Karabük Şubesi Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Veysel Tiryaki’yi ziyaret etti.

AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinde yayımlanan karara göre, Tarım ve Orman Bakan Yardımcılığına atanan Veysel Tiryaki’ye yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Ziyarette, Karabük’e yapılan ve yapılacak olan Tarım ve Orman Bakanlığının yatırım ve destekleri ele alındı. AK Parti Karabük teşkilatı Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Tiryaki’yle birlikte gıda, tarım ve ormancılık konularına ilişkin görüşme gerçekleştirdi.

AK Parti Karabük İl Başkanı Altınöz, Karabük’ün her alanda gelişmesine ve büyümesine katkı sağlamak için çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini belirtti.

AK Parti Karabük Teşkilatı, misafirperverliklerinden dolayı Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Tiryaki’ye teşekkür etti. Bakan Yardımcısı Tiryaki, AK Parti Karabük Teşkilatına nazik ziyaretleri ve iyi dileklerinden dolayı duyduğu memnuniyetini dile getirdi.


 

Editör: Haber Merkezi