AK PARTİ KARABÜK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MEHMET CEYLAN “KARALAMA PROPAGANDASI YAPILARAK HİZMET YAPMAMIŞ GİBİ GÖSTERİYORLAR"


 

İL BAŞKANI ÖMER AYAR “SÖZÜNÜN ERİ BELEDİYECİLİK BÖYLE OLMAZ”


 

akp-sertlesiyor


AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Mehmet Ceylan, partileri ve kendileri hakkında karalama propagandası yapılarak hizmet yapılmamış gibi gösterilmeye çalışıldığını söyledi.

Belediye Başkan Adayı Mehmet Ceylan beraberinde İl Başkanı Ömer Ayar, Merkez İlçe Başkanı Kemal Karadeniz ve çok sayıda partili ile birlikte Karabük Organize Sanayi Bölgesi'nde bir takım ziyaretlerde bulundu.

AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Mehmet Ceylan, 11 yıllık AK Parti Hükümeti döneminde Karabük için ellerinden geleni yaptıklarını ve yapmaya da devam ettiklerini belirterek "Karabük'e yaptığımız hizmetler yapılmadı gibi lanse edilmeye çalışılıyor. Hal bu ki bu söylentilerin hiçbir dayanağı yok. Doğalgaz anlamında, su anlamında bunlar gibi birçok çalışma hükümetimiz tarafından bizler tarafından yapıldı; ama şimdi seçim propagandasında karalama çalışmaları yapılıyor. Gelen hizmetlerin altında benim imzam var. Şimdi karalama işlemi yapılarak bizleri Karabük'e hizmet yapmamış göstermek istiyorlar. Vatandaşımız her şeyin farkında ve yaptığımız bütün hizmetlerde ortada. Şimdi de yapacağımız hizmetleri sizlerle paylaştık ve gerçekten Karabük'ü ayağa kaldıracak, şahlandıracak projelerle geliyoruz. Allah'ın izniyle de çok güzel işler başaracağız. Karabük özlediği, arzu ettiği hizmetlere bizler vesilesiyle kavuşacak" dedi.

"SÖZÜNÜN ERİ BELEDİYECİLİK BÖYLE OLMAZ"
AK Parti Karabük İl Başkanı Ömer Ayar ise, "Önümüzde bir yerel seçim var. Bizlerde bu seçimde payımıza düşeni yapmak için sizlerle bir araya geliyoruz. İnşallah 30 Mart'ta gidişatı değiştirmek ve Karabük'ü de bir kent yapmak adına payımıza düşen ne varsa yapmak durumundayız. Bu imkanı gerçekleştirebilmek için de sizlerin desteklerine ihtiyacımız var. Karabük'te sadece Merkez İlçe de Belediye Başkanlığı Karabük'ün değil. Karabük'te Merkez İlçe Belediyesini de AK Parti misyonu ile AK Parti hizmeti ile buluşturmalıyız. Şu 5 yılı bir değerlendirdiğimizde, gidecek yolumuz yok. Asfalt yazın 's', kışın ise patates tarlası gibi hal almakta. Dökülen asfalt vatandaşın ciğerlerini yakıyor. Bilmem şu kadar asfalt döktüm ne kadar asfalt dökersen dök bir işe yaramadıktan sonra bir anlamı yok. Sözünün eri belediyecilik böyle olmaz. Seçim öncesinde 5 bin kişiye iş sözü verip daha sonra bunu inkar etmeye kalkmak sözünün erliği değildir. Yapılan her işi öncelikle inkar etmek akabinde de sahip olma gayreti içinde olmak sözünün erliği değildir. Doğalgaz konusunu hepiniz biliyorsunuz. Biz bütün teşkilatlarımızla, milletvekillerimizle doğalgazı 20140214AW007918_02getirmek için büyük bir mücadele verdik, doğalgaz gelmedi tüp yakılıyor diye halk kandırılmaya çalışıldı; ama bugün siyasi arenada ben Karabük'ün yüzde 80-85'ini doğalgaz ile buluşturdum diye bir propagandaya taviz vermemeliyiz. Bunun yanında Karabük'ün en büyük problemi su sorunuydu. Bunu da çözen biziz. Kim sahip çıkmaya çalışırsa çalışsın. Kardeşlerim şehrin içinde yaşıyoruz ve bir fiil bu gerçekleri görüyoruz. Bizler gerçekleri görerek Türkiye'yi, Karabük'ü geleceğe taşımak istiyoruz. Karabük'ü de seçimlerde ve seçimlerden sonrada geleceğe taşımak adına elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz" diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi