AK PARTİ KARABÜK İL BAŞKANLIĞI BELİRLEME SÜRECİNDE ON İSİM GENEL MERKEZ TARAFINDAN DEĞERLENDİRİLİRKEN, BU ON İSİM DIŞINDA İRFAN OKTA’NIN İL BAŞKANI OLMA İHTİMALİ DOĞDU


 

MEHMET CEYLAN VE EKİBİ, İRFAN OKTA’NIN İL BAŞKANI OLMASI İÇİN BASTIRIYOR MU?


 

irfan-okta-akp

AK Parti Karabük İl Başkanlığının belirlenme sürecinde son dakika yaşanan bir gelişme siyasi kulislere bomba gibi düştü.

Genel Merkez tarafından belirlenen on isim iki defa genel merkeze çağırıldı ve görüşmeler yapılmıştı. Tüm bu yaşanan süreçlerin dışında yaşanan bir gelişme herkesi şaşırttı.

Ahmet Erorhan, Av. İsmail Altınöz, Av. Şenol Kuru, Timurçin Saylar, Emin Demir, Av. İlter Fatih Korkut, Suat Aksu, Ahmet Nur, Osman Ulu ve Kemal Karadeniz’in dışında şimdi AK Parti Genel Merkezinde yeni bir isim masaya yatırıldı.

Daha önce il yönetiminde olan Diş Hekimi İrfan Okta’nın AK Parti Karabük İl Başkanı olma ihtimali güçlendi.

Siyasi kulislere düşen bu haber sonrası, Karabük’te büyük bir şok yaşanacağı ve küskünleri daha da çoğaltacağı iddia edilirken, İrfan Okta isminin arkasında Mehmet Ceylan ve ekibinin olduğu söylentileri de konuşulmaya başlandı.

Genel Merkez’e iki defa çağırılan bu on isim dışında bir ismin il başkanı olarak değerlendirilmesi ise olumsuz ve farklı yorumlara yol açmaya başlıyor.

Editör: Haber Merkezi