20140218AW011058_01“KARABÜK’ÜN BÜTÜN RENKLERİYLE TEMSİL EDİLDİĞİ BİR LİSTE OLUŞTURDUĞUMUZA İNANIYORUZ”


 

AK Parti Karabük İl Başkanı Ömer Ayar, Karabük’ün bütün renkleriyle temsil edildiği bir liste oluşturduklarını söyledi.

İl Başkanı Ömer Ayar, parti binasında gazetecilerle bir araya gelerek seçim çalışmalarını değerlendirdi.

Seçim sürecinin başladığını ve devam ettiğini belirten Ayar, “Tabi bu seçim sürecinin işleyişine göre de belediye meclisi ve il genel meclisi belirleme süreci bizim açımızdan tamamlanmış durumda. Biz bütün ilçelerimizin belediye meclisi ve il genel meclisi listelerini seçim kuruluna teslim ettik. Artık itiraz süresi bittikten sonra bu listeler kesinleşmiş durumda olacaklar. Tabi ki elimizden geldikçe mümkün oldukça geniş istişare ile bütün yorumlara yer vererek Karabük’ü en güzel şekilde temsil edecek bir liste oluşturma gayretinde olduk. Bu liste de yer alan arkadaşlarımız hepsi de Karabük adına ve bizim adımıza birer değerdir. Bu değerli arkadaşlarımızdan Karabük’e hizmet anlamında faydalanabilmek, onlarında bu hizmete katkısını sunabilmek adına buralarda görev aldılar. Öncelikle buralarda görev alan tüm arkadaşlarımıza teşekkür etmek istiyorum. Güzel bir liste yaptığımıza ve Karabük’ün bütün renkleriyle temsil edildiği bir liste oluşturduğumuza inanıyoruz. Bu listeyle güzel hizmetler üretileceğine inanıyoruz. Bu şekilde bir çalışma yaptık. İnşallah Karabük adına ve bizim adımıza hayırlı olur düşüncesi içerisindeyiz” dedi.

Kadın adayların başvuru müracaatının çok az olduğunu kaydeden Ömer Ayar, “Listemizde 3 tane bayan var. Fakat ilçelerimizin listelerinde de bayanlarımız var. Daha çok olmasını biz de arzu ederdik zira sayın Başbakanımızın bu husustaki bakış açısını ve hassasiyeti hepimiz biliyoruz. Fakat taleple doğru orantılı olduğu için 3 tane bayanı listemizde anlamlı yerlere yerleştirdik. Bu tarz listelerde hem pozitif hem negatif yorumlarla karşılaşmak mümkün. Şunu ifade etmek isterim; negatif yorumlar olduğu gibi genel anlamda pozitif yorumlar olduğunu, Karabük’ün geneli anlamında kabul gören bir liste olduğunu ifade edebilirim” dedi.

İl Başkanı Ayar, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz’ın Cuma günü Karabük’e geleceğini söyleyerek, “Bir dizi program ve çalışmalar yapacağız. Karabük Üniversitesi, TSO, İşadamları ve gazetecilerle sohbet gibi bir dizi programlarımız var. Karabük adına hayırlı neticeler alarak uğurlamak istiyoruz. Cumartesi günü de Bakan Yardımcılarımız gelecek. Onlarla ilgilide programlarımız olacak” dedi.

Editör: Haber Merkezi