"TÜRKİYE’DE GENÇ KÜRSÜ İLE GENÇLERİ DİNLEYECEĞİZ”


 

20160130AW646739_01AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş, Karabük’te Gençlik Kolları üyeleri ile bir araya geldi.

Safranbolu ilçesindeki Gerdan Restaurant'ta Gençlik Kolları üyeleri ile bir araya gelen AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş, Türkiye genelinde ‘Genç Kürsü’ programlarına başlayarak gençlerin sorunlarını dinleyeceklerini söyledi.

Detaylı bir şekilde gençler ve üniversiteli gençlerle bir araya geldiklerini kaydeden Ecertaş, “Nerede gençler varsa onları ziyaret edeceğiz. Bizim için Karabük’ün 3-4 tane anlamı ve önemi var. Bir tanesi üniversite öğrenci sayısı ve genç seçmen sayısının üstünde olan nadir bir ilimiz.

Bu ilde teşkilat içinde ne kadar çalışma yapıyorsak üniversite gençleri için daha fazla çalışma yapmamız lazım. Karabük aynı zamanda bir akademidir, demir çelik akademisidir. 1938’den beri ülkenin en eski demir çelik işletmesinin olduğu bir ilimizi ve Türkiye’nin diğer demir çelik sektörüne insanlar buradan yetişiyor.

Burası aynı zamanda bu işin okulu. Bunun için Karabük’te her faaliyetin bu gibi öncü olmasını istiyoruz. Karabük Gençlik Kolları İl Başkanımız ve bizler AK Parti’nin gençlik temsilcileriyiz. Bu ilde ne kadar genç varsa, bu ilde ne kadar genç yaşıyorsa biz onların hepsinden sorumluyuz. Mutlaka mahallede, sokakta, lisede, üniversitede, nerede bir genç varsa onun derdi ile dertlenebiliyorsak doğru yoldayız demektir” dedi.

Tüm Türkiye’de Genç Kürsü programlarına başlayacaklarını anlatan Ecertaş, “Gençlerimizin illa bizim kendi teşkilatımızda çalışan arkadaşlarımızla değil tüm gençleri dinleyeceğiz. Örneğin Karabük’te belediye başkanlığı bizim partimizde değil.

Bize gelen gençlerin siyasi görüşünü, hangi partiden olup olmadığını önemsemeyeceğiz. Derdini dinleyip sohbet edeceğiz. Mahallede, sokakta bunları dinleyerek, sıkıntılarını yerel yönetime ve hükümete ileteceğiz. Bizim üzerimize çok büyük yük düşüyor. Karabük’te 50-55 bin gencimiz yaşıyor ve birde üstüne 50 bin civarında da üniversite öğrencisi var. 100 bin gencin her biri ile konuşmak bize düşüyor.

20160130AW646739_02AK Parti bir hizmet partisidir. Burada sloganımız ulaşılmadık genç kalmasın istiyoruz. Sivil toplum kuruluşları her gün çalışıyorlar ve onlarla birlikte işbirliği içinde işlerimizi çözüyor olmamız lazım. Bütün bunları yaparken de kendimizi geliştirmeyi de ihmal etmemiz lazım” diye konuştu.

Konuşmaların ardından AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Hakan Eren tarafından Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş’a üç boyutlu Safranbolu tablosu hediye edildi. Ecertaş’a AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar da eşlik etti.

Editör: Haber Merkezi