AK PARTİ KARABÜK MİLLETVEKİLİ OSMAN KAHVECİ “İSTİHDAM AĞIRLIKLI PROJELERE AĞIRLIK VERECEĞİZ”


 

akp-eminadimlar-1

AK Parti Karabük Milletvekili adayları Osman Kahveci ve Sedat Namal, Karabük’te görev yapan basın mensupları ile bir araya geldi.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan AK Parti Karabük milletvekili ve milletvekili adayı Osman Kahveci, sayılı günler kalan 7 Haziran seçimlerinin demokratik ve huzurlu bir şekilde tamamlanması temennisinde bulundu.

Kahveci, “Türkiye’nin gündemi de Karabük’ünde gündemi belli. Bir seçim sürecine son hızla gidiyoruz. Türkiye seçimi konuşuyor, Karabük seçimi konuşuyor. Siyasi parti liderleri ilimizi ziyarete geliyor. Genel Başkanımız, Başbakanımız da 23 Mayıs Cumartesi günü saat 13.00’ da Karabük’ümüzde olacak. Başbakanımızın Karabük’e gelmesi bize çok büyük destek ve güç verecek. Bu süreçte de bizde Sedat Namal kardeşimiz ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Parti liderleri geldi, gerçekten Karabük kendisine yakışır bir şekilde karşılamalarını yaptı. Huzuru bozan, tatsızlık çıkaran olayların yaşanmaması bizleri mutlu etti. Bizim temennimiz bu süreçte demokratik ve huzurlu bir şekilde bu sürecin devam etmesidir” dedi.

“BUNDAN SONRAKİ SÜREÇTE İSTİHDAM AĞIRLIKLI PROJELERE AĞIRLIK VERECEĞİZ”
AK Parti’nin, Türkiye’de ve Karabük’te en güçlü parti olduğunu vurgulayan Kahveci, “Bizim seçimle ilgili bir kaygımız yok. Karabük’e yaptıklarımız ortadır. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Karabük’te AK Parti iktidarı olarak iki yüzden fazla yatırım gerçekleştirdik. Yaklaşık 4 milyar liralık kamu yatırımı yaptık. Bundan sonraki süreçte de Karabük’ün önüne hangi yatırımları koyacağımızın hazırlıkları devam ediyor. Ben diğer siyasi partilerden de bunları bekliyorum; yani biz yapacaklarımızı söylüyoruz. Onlar konuşuyor; ama halen ne yapacaklarını açıklayamadılar. Biz iktidarımız boyunca Karabük’ümüze sanayi, sağlık, spor, yol, doğalgaz, Karabük ve Safranbolu’da içme suyu, Kamu binaları bunlar gibi birçok dalda yatırım gerçekleştirdik. İnşallah yeni dönemde de güzel yatırımlar ile Karabük’ümüzde büyüme devam edecek. Bundan sonraki süreçte de istihdam ağırlıklı projelere ağırlık vereceğiz” diye konuştu.

“BİZ KİŞİLER İLE UĞRAŞMIYORUZ”
Gazetecilerin son günlerde sosyal medyada Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili ile ilgili çıkan video sorusuna ise Kahveci, “Bizim genel merkezimiz böyle bir video yayınladı; ama oradaki konu Türkiye geneli bir videodur. 2002 yılından önce Türkiye nasıldı, 2002 sonrasında Türkiye nasıl oldu, şekilde bir video yayınlandı. Biz kişiler ile uğraşmıyoruz. 2002 yılından önce Karabük nasıldı, şimdi nasıl bunlar bizleri ilgilendirir. Bizim derdimiz kişiler değildir. Biz bunu her sözümüzde dile getiriyoruz. 2002’ de Türkiye ve Karabük nasıldı, şimdi nasıl biz buna bakarız” dedi.

sedat-osman“BUNLAR TAMAMEN SİYASİ ŞOVDUR”
Gazeteciler muhalefet Belediye Başkanlarının, ‘AK Parti Milletvekilleri işlerimizi engelliyor’ tarzında söylemleri oluyor sorusuna ise Kahveci, şöyle cevap verdi;

“Bir belediyenin devlet ile işi olmayacak eylem yapacak, bir talebi olmayacak eylem yapacak. Bu çok hafif kaçan bir tavırdır. Bu eğer bir tehditse bizim hiç umurumuzda olmaz. Şimdi ben şunu anlamak da zorlanıyorum. Bakanlarımız, Cumhurbaşkanımız Belediyeyi ziyaret ediyor. Kamuoyunda birçok açıklamalar yapılıyor. Muhalif partilerin başkanları ve adaylar tarafından açıklamalar yapılıyor. Milletvekillerine, hükümete teşekkür ediyoruz diye. Biz ne talep ettiysek, hükümet siyasi parti ayır etmeksizin bizlere yardım ediyor. Bu anlamda teşekkür ediyor; ama bir ay sonra bunlar unutuluyor seçim süreci geldiğinde devlet bize yardım etmiyor, deniliyor. Ne diyorlardı; bizim devlete, hükümete ihtiyacımız yok, bizim fazlasıyla paramız var, diyorlardı. Şimdi AK Parti Belediyeleri her dediklerini hükümetten alabildiler mi, alamadılar. Devletin imkanları var. Bunlar belirli program dahilinde bazıları karşılanıyor, bazıları karşılanamıyor. Bunlar şov varı bir durumdur. Şurada seçime birkaç hafta kaldı. Birkaç ay önce teşekkür ediyorlardı; ama seçim süresi kısalınca mı böyle oldu. Bunlar tamamen siyasi şovdur.”

Editör: Haber Merkezi