AK PARTİ KARABÜK MERKEZ İLÇE BAŞKANI MUHAMMET KAYA, MAHALLE TOPLANTILARINA BAŞLADI


 

MERKEZ İLÇE BAŞKANI MUHAMMET KAYA, SESSİZLİĞİNİ BOZUYOR


 

muhammet-kaya-akp-1

AK Parti Karabük Merkez İlçe Başkanı Muhammet Kaya, mahalle toplantılarına teşkilat yöneticileri ile birlikte hızlı başladı.

AK Parti’nin CHP ile koalisyon görüşmeleri halen devam ederken ve erken seçim tartışmaları da bir netlik kazanmamışken, Merkez İlçe Başkanı çalışmalara başladı.

Geçtiğimiz akşam Esentepe Mahallesinde geniş katılımlı bir mahalle toplantısı düzenleyen Kaya, katılan vatandaşlara uzun konuşmalar yaptı.

13 Yıllık AK Parti hükümetinin ülkeye sağladığı istikrarı anlatan İlçe Başkanı Kaya, partisinin çalışmalarını ve hizmetlerini anlatarak hafızaları tazeledi.

Kaya, AK Parti’nin Karabük ve ülke genelindeki kazanımlarını ana hatları ile söyleyerek, tek partili iktidarın önemini ve istikrarını geniş hatları ile dile getirdi.

muhammet-kaya-akp-2Yapılacak olan ilk genel seçimlerde AK Parti’nin Karabük’ten yine 2-0 çıkarma hedefinde olduklarını da Esentepe Mahallesindeki geniş katılımlı toplantıda belirten Merkez İlçe Başkanı Muhammet Kaya’nın, bu tür mahalle toplantılarının sıklaşarak devam edeceğini de belirtti.

 

Editör: Haber Merkezi