AK PARTİ KARABÜK MERKEZ İLÇE BAŞKANI, KARABÜK BELEDİYE BAŞKANINI ELEŞTİREN BÜLTENLER DAĞITMAYA BAŞLADI


 

akp-bulten-1

AK Parti Karabük Merkez İlçe Başkanlığı imzasıyla Hürriyet Caddesinde ve Parti Binası önünde bültenler dağıtılmaya başlandı. Tek sayfalık olan bültenin ön yüzünde “Vay Başkan Vay…” başlığı ile Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili eleştirilirken, arka yüzünde ise ak Parti’nin Karabük’te TOKİ ile birlikte yapılan Kentsel Geri Dönüşüm çalışmaları anlatılıyor.

404524_421813257905638_1103452443_nBültende “Düşünün ki ya Belediye gücü de AK Partili olursa, Karabük çağ atlar” ifadesine büyük puntolarla yer veriliyor.

Vay Başkan Vay… Başlıklı sayfada, Yeşil Mahallede yapılan Belediye binası için “Hastane sözü verdi, tuvalet bile olmaz dedi.” Denilerek şu notlara yer verildi;

*             Belediye Başkanı Yeşil Mahalledeki belediye binasının tuvalet olarak dahi kullanılmayacağını ifade etti.

*             Belediye Başkanının bu küçümseyici tavrı herkesi hayrete düşürdü.

*             Karabük halkının parasıyla halka hizmet için inşa edilen bu dev yapıyı kişisel ve siyasi bir inat uğruna başkan kullanmadı.

*             Karabük’e Üniversiteyi getirdiğimiz gibi, Tıp Fakültesini de AK Parti olarak biz getirdik.

*             Belediye binamızı Tıp Fakültesine devreden Belediye Başkanı neredeyse Tıp Fakültesini sahiplenme gafletine düştü.

*             Şehrin açılımını ve hizmet bütünlüğünü hedefleyen binayla, Karabük Hürriyet Caddesine sıkışmaktan kurtulacaktı.

*             Kimse siyasi bir inat uğruna Karabük’ün kaderiyle oynayamaz.

AK Parti’nin tamamen Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’yi hedef aldığı bu bültenin diğer sayılarının da önümüzdeki günlerde çıkarılarak, halka dağıtılacağı da parti yetkilileri tarafından ifade edildi.