AK Parti Karabük Kadın Kolları teşkilatı AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi Hacer Çakır’ın katılımıyla dayanışma ve kaynaşma etkinliğinde buluştu.

Etkinlikte İl Kadın Kolları Başkanı Saime Öksüzoğlu, AK Parti Karabük İl Kadın Kolları teşkilatı, AK Parti Karabük İlçe Kadın Kolları Başkanları ve yönetimleri hazır bulundu.

AK Parti’nin açtığı yol sayesinde Türk siyasetinin tamamında kadınların temsilinin arttığına şahit olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları MKYK Üyesi Hacer Çakır AK Kadınlarla buluşmasında 2023 vurgusu yaptı. Çakır, “Sahada tek olmadığımızın bilinci içinde daha çok çalışmamız, daha çok eve girmemiz, daha çok gönüle dokunmamız gereken bir dönem bizi bekliyor. Bilhassa 2023 Haziran’ındaki seçimlere kadar, gece gündüz sahada olmamız hanımlardan başlayarak tüm vatandaşlarımızın desteğini almamız gerekiyor. Bu konuda sizlere güveniyorum. Tek bir anımızı dahi boş geçirmememiz gereken bir döneme girdik.” ifadelerini kullandı.

Kadın elinin değdiği her iş gibi, siyasetin de bereketlendiğine, renklendiğine, merhamet ve adalet temelinde geliştiğine inandığını kaydeden AK Parti Karabük İl Kadın Kolları Başkanı Saime Öksüzoğlu, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde bu zorlu yolculukta Türkiye sevdamızla çalışıyoruz.” dedi.

Editör: Haber Merkezi