AK Parti Karabük İl Gençlik Kolları ve AK Parti Karabük üniversite teşkilatı (ÜNİAK), AK Parti’nin Adana’da gerçekleştirilen gençlik şöleninden Konya’ya dönerken trafik kazasında hayatını kaybedenlere ve aziz şehitlerimiz için 100. Yıl Pazaryeri Camii’nde cuma namazı sonrası vatandaşlara lokma dağıttı.

AK Parti Karabük ÜNİAK Başkanı Enes Uğur yaptıkları etkinlik hakkında bilgilendirmede bulunarak, “Bugün Cuma namazı sonrasında Adana Gençlik Şöleni dönüşünde trafik kazası sonucu kaybettiğimiz 3 kardeşimiz için ve aziz şehitlerimiz için lokma dağıtımı gerçekleştirdik. Rabbim kabul etsin.” dedi.

AK Parti Karabük İl Gençlik Kolları Başkanı Nurullah Çelik ise, “Adana’da gerçekleştirdiğimiz gençlik şöleninden Konya’ya dönerken elim bir trafik kazasında hayatını kaybeden 3 genç kardeşime Allah’tan rahmet, ailelerine sabır diliyorum. Yaralanan kardeşlerimize de acil şifalar diliyorum. Aziz şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Ruhları şad olsun. Allah devletimize, milletimize ve ordumuza güç kuvvet versin. Mehmetçiğimizin ayağına taş, gözüne yaş değmesin." açıklamasında bulundu.


 

Editör: Haber Merkezi