KARDEMİR A.Ş. GENEL MÜDÜRLÜĞÜNDE İSMİ GEÇEN AHMET TAŞKIN AÇIKLAMA YAPTI


AHMET TAŞKIN “KARDEMİR’E GENEL MÜDÜRLÜĞÜM SÖZ KONUSU DEĞİL”


ahmet-taskin-aciklama

KARDEMİR A.Ş’de Genel Müdür olarak adı geçen TOSYALI Holdingin Eski CEO’su Ahmet Taşkın, Karabük Net Haber Sorumlu Editörü Ergün Başkaya’yı arayarak, konu ile ilgili bir açıklama yaptı.

Taşkın, kendisine KARDEMİR Yönetiminden böyle bir teklif gelmediğini, gelse bile şu anki görevlerinden dolayı kabul etmesinin söz konusu olamayacağını belirtti.

“KARDEMİR’de gerek eski genel müdür Osman Kılavuz, gerek se görevini yeni bırakan Fadıl Demirel’i ve KARDEMİR Yönetimini oluşturan sayın büyüklerimizi yakinen tanırım, kendileri Demir Çelik sektöründe çok değerli isimlerdir. KARDEMİR’in de son yıllarda yaptığı yatırımlarını, karlılığını da takip etmekteyim ve mutlu olmaktayım.” diyen Ahmet Taşkın, KARDEMİR A.Ş Genel Müdürlüğünde isminin geçmesi ile ilgili de şu açıklamayı yaptı;

“KARDEMİR A.Ş’nin Yönetim Kurulundan şahsıma Genel Müdürlük teklifi gelmesi söz konusu değil, gelse de, gerek TÜBİTAK’taki görevimden, gerekse Bilim sanayi ve Teknoloji Bakanlığındaki Demir Çelik sektöründen sorumlu Bakan danışmanlığım görevlerimden dolayı kabul edemezdim. Fakat KARDEMİR A.Ş gibi bir kurumun Genel Müdürlüğünde ismim geçmesi beni ayrıca onurlandırmıştır. İnanıyorum ki, KARDEMİR’i en iyi şekilde yönetecek bir Genel Müdür en kısa zamanda bulunacaktır”

Editör: Haber Merkezi