MHP ADAYI DR. ADEM KAR, ESKİPAZAR’DA VEKİL GİBİ KARŞILANDI


 

kar-eskipazar-moral

Seçim çalışmalarını dün 4 yıl doktorluk yaptığı Eskipazar’da sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi Karabük Milletvekili adayı Dr. Adem Kar, ilçede milletvekili gibi karşılandı.

Halk ve esnafının yoğun ilgisi ile karşılaşan MHP Milletvekili adayı Dr. Adem Kar, daha öncede ziyaret ettiği Eskipazar’da yoğun ilgi karşısında oldukça memnun oldu.

Seçim çalışmaları çerçevesinde Eskipazar ilçesinde ilk olarak Hükümet Konağında görev yapan personeli ziyaret eden Kar, daha sonra ilçe merkezindeki esnaflar ve Pazar yerinde ziyaretlerde bulundu.

Eskipazar halkının vefalı olduğunu ve görev yaptığı dönemde ilçe merkezi dahil bir çok köye giderek halk ile iç içe olduğunu söyleyen MHP adayı Adem Kar şu açıklamalarda bulundu;

“Eskipazar ilçemizi daha öncede ziyaret etmiş ama bugün yapmış olduğumuz ziyarette ilçe halkı ve esnafının ilgi ve alakası daha da çok artmış şekilde gördük. İlçe de görev yaptığım sürede demek ki vatandaşlarımızın gönlünde hoş sedalar bırakmışız. Birçok hemşerimiz bizleri unutmamışlar.

1 Kasım seçimlerinde partimize destek vereceklerini açık bir şekilde ifade ettiler. Bu da beni son derece mutlu etti. Çünkü Eskipazar halkı kadirşinastır, kendilerine kimin hizmet edip etmeyeceğini çok iyi bilir. Ben ilçe halkımız ve esnafımızdan önce dua, sonra desteklerini istedim. Dualarını ve desteklerini esirgemeyeceklerini çok iyi biliyorum”

ESKİPAZAR İLE İLGİLİ GEREKLİ ÇALIŞMAYI YAPTIK

kar-epazarDiğer ilçelerde olduğu gibi Eskipazar ilçesi ile ilgili sorunları yerinde tespit ettiklerini ve çözüm yollarını bildiklerini belirten MHP milletvekili adayı Adem Kar, şunları söyledi;

“Eskipazar ilçemizde de işsizlik hat safhada. Gençlerimiz işsizlik yüzünden ilçeyi terk edip, büyük illere göç etmek zorunda kalmışlar. İnşallah partimizin iktidarında bu göçü durdurup daha çok büyüyen ve gelişen bir ilçe haline getireceğiz. İlçemizin sıkıntılarını çok iyi tespit ettiğimiz için çözüm önerilerini de bulduk. İnşallah milletvekili seçildiğimiz zaman hızlı bir şekilde bu sıkıntıları çözeceğiz”

 

Editör: Haber Merkezi