adem_demirci-1AK PARTİ KARABÜK MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞINA ADEM DEMİRCİ’DE BAŞVURARAK, YOLA ÇIKTI


 

DEMİRCİ “ÜLKEMİZ VE MİLLETİMİZ İÇİN ÇOK ÇALIŞMAK AMACIYLA YOLA ÇIKTIK”


 



 

AK Parti Karabük İl Başkanlığı’nda Aday Adayları Başvuruları Devam Ediyor

Karabük’ün ileri gelen esnaflarından olan, Karabük’te, 4 yıl önce kurduğu banyo sistemleri imalathanesi ile 6 ilde 187 bayiye ulaşarak büyük başarı sağlayan duş kabini üreticisi Adem Demirci, Karabük’ten AK Parti milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulundu.

AK Parti Karabük Merkez İlçe Başkanı Muhammet Kaya, İl Başkan Yardımcısı Ali Erorhan hazır bulunduğu aday adaylığı başvurusuna beraberindeki yaklaşık 100 kişi ile birlikte gelen Adem Demirci,  başvuru dosyasını Merkez İlçe Başkanı Muhammet Kaya’ya sundu.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Muhammet Kaya, yapılan her seçim döneminde en çok aday adayının AK Parti’den çıkmasının gurur verici bir durum olduğunu ifade ederek, “Bizler bu yola hizmet etmek adına çıktık. Memleketimize, ülkemize, ümmete hizmet etmek için çalışmaktayız. İnşallah bu seçimde de AK Parti tek başına iktidar olarak ülke genelinde hizmet çalışmalarına devam edecek” dedi.

Burada bir açıklamada bulunan Demirci, 1 Kasım’da yapılacak milletvekili seçimleri için AK Parti’ye aday adaylığı başvurusunu yaparak resmi süreci başlattığını, aday adaylığının Karabük’e ve Türkiye’ye hayırlı olması temennisinde bulundu ve şu açıklamayı yaptı;

adem-demirci-2“İnşallah çıkmış olduğumuz yolda muvaffak oluruz. Ülkemize, milletimize ve memleketimize hizmet etmek için de canla başla çalışırız” dedi.

Gün içerisinde ise, AK Parti Karabük İl Başkanlığı’na Adem Demirci ile birlikte üçüncü aday adaylığı başvurusu yapılmış oldu.

Editör: Haber Merkezi