AK PARTİ KARABÜK İL BAŞKANLIĞI BELİRLEME ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR. İL BAŞKANLIĞINDA İSMİ GEÇEN VE GENEL MERKEZE ÇAĞRILAN ON KİŞİ, YİNE ÇAĞIRILDI.


 

BU SEFER, SÜLEYMAN SOYLU GÖRÜŞECEK…


 

yine-ankara-yolu

AK Parti Karabük İl Başkanlığı arayışı her geçen gün hız kazanarak devam ediyor.

Geçtiğimiz gün Ankara’ya parti genel merkezine çağırılan on kişi, bu gün yine çağırıldılar.

Ahmet Erorhan, Av. İsmail Altınöz, Av. Şenol Kuru, Timurçin Saylar, Emin Demir, Av. İlter Fatih Korkut, Suat Aksu, Ahmet Nur, Osman Ulu ve Kemal Karadeniz tek tek aranarak çeşitli saatlerde parti genel merkezinde hazır olmaları istendi.

Geçtiğimiz gün İstanbul Milletvekili Alev Dedegil ve Düzce Milletvekili Osman Çakır’ın oluşturduğu komisyonla görüşen adaylarla, bugün de Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu’nun görüşeceği belirtildi.

EN SON 2 VEYA ÜÇ İSİM GENEL BAŞKAN’IN ÖNÜNE GİDECEK
Bu gün, Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu Karabük İl Başkanlığı için on kişi ile ayrı ayrı görüşme yaptıktan sonra, Genel Başkan Erdoğan'a sunulmak üzere 2 veya 3 ismi verecek. Tayyip Erdoğan, önüne gelen bu iki veya üç isim arasından birisini il başkanı olarak belirleyecek.

ON KİŞİ DIŞINDAN BİR İSİM DE OLABİLİR Mİ?
İki defa parti genel merkezine çağırılan bu on kişi dışından, bir başka ismin de il başkanı olarak belirlenebileceğini öne sürenler her geçen gün çoğalıyor.

Siyasi kulislerde “İlla parti genel merkezine çağırılan ve kamuoyu tarafından bilinen bu on kişiden biri il başkanı olacak diye bir kaide yok. Birkaç isimle de özel görüşmeler yapılıyor.” Şeklinde konuşmalar yapılıyor.

İL BAŞKANI NE ZAMAN BELLİ OLACAK?
Bu gün yapılacak olan görüşmelerden sonra, il başkanın bu hafta sonu, yada en geç önümüzdeki hafta ortasına kadar belirleneceği ifade ediliyor.

Editör: Haber Merkezi