AK Parti Karabük İl Başkanlığı, 7 Haziran’da gerçekleşecek olan genel seçimde belirlenen milletvekili adaylarının tanıtım programını gerçekleştirdi.


 

timthumb

Vali Nafiz Kayalı Gençlik Merkezi’nde gerçekleşen milletvekili aday programına İl Başkanı Timurçin Saylar, Kalkınma Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, Milletvekili adayları Osman Kahveci, Sedat Namal, Merkez İlçe Başkanı Muhammet Kaya, Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, Eskipazar Belediye Başkanı Dursun Baş, Eflani Belediye Başkanı İbrahim Ertuğrul, Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı, Yortanpazarı Belediye Başkanı Yılmaz Tiryaki, İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Yıldırım,İl Genel Meclisi ve Belediye Meclis Üyeleri, aday adayları ve çok sayıda partili katıldı.

Tören’de bir konuşma yapan Kalkınma Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, 7 Haziran'da yapılacak genel seçim ülke ve İslam alemi açısından çok önemli olduğunu söyleyerek, bu seçim Karabük ve ülke adına hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Ceylan, “13 yılda Türkiye'de önemli hizmetlerin ve atılımların yapıldığını dile getiren Ceylan, "Son 13 yıllık süre içerisinde, sadece Karabük'te 4 milyar liralık yatırım yapıldı. Bu güven ve istikrar ortamı, hükümetimizin bu çabaları olmasaydı bunların gerçekleşmesi mümkün değildi. Ancak muhalefet ve şer güçler, 'nasıl yaparız da AK Parti'yi iktidardan indiririz' hesabı içinde oldu hep. Çeşitli entrikalar içerisine girdiler. AK Parti'yi kapatmaya çalıştılar. Olur, olmaz şantaj ve ithamlarda bulundular" diye konuştu.

NAMAL : “SİZLERİN, ANKARA’DA NAMUSU VE ŞEREFİ OLACAĞIZ”
sedat namal AK Parti Karabük Milletvekili adayı Sedat Namal, Karabüklülerden vekalet almak adına bu yola çıktıklarını ve bu yolda da inanarak çalışmalarını sürdüklerini kaydederek şöyle konuştu;

“Değerli dostlar bizler sizlere müracaat ettik. Müracaat ettikten sonra teşkilatımız bir takım imtihanlardan bizleri geçirdi. Tekrar sizlerden destek istedik temayüller yapıldı, anketler ve mülakatlar yapıldı. Genel merkezimizin takdiri ile Cenabı Allah’ın alın yazısı ile bu görev Osman Bey ile bize verildi.Bu bizim size emanetimiz. Bu ne demek, biz ilk önce oraya gittik; ama genel merkezimiz, Başbakanımız, biz sizleri onayladık; ama resmi bir belge ile halkın vekâletini almak ile görevlendirildiniz ve sizlerin vekâletini almaya geldik. Biz; sizlerin bize bu desteği vereceğinizden eminiz. İnşallah sizlerin desteği ile bu yolda muvaffak olacağız. Bize bu vekâleti verdiğiniz de bizlerde Osman ağabeyimiz ile sizlerin Ankara’daki vekiliniz değil, namusunuz ve şerefiniz olacağız. Ben bu anlamda kendi adıma söz veriyorum.”

KAHVECİ: “7 HAZİRAN’DA TÜRKİYE’DE DEPREM OLACAK”
Her siyasi partinin bir seçim süreci aday belirleme süreci olduğunu ve bu süreçte de AK Parti’nin 14 aday adayı ile bukahveci osman sürece başladığını kaydeden Kahveci “AK Partimizde 14 aday adayı ile bu süreci sürdürdü. Anketler, temayüller, mülakatlar sonucunda Sedat kardeşimiz ile birlikte bu görev bizlere verildi. Şunu belirtmek isterim, aday adaylarımız ile birlikte çok güzel bir aile örneğini burada göstermekteyiz. Bizler 13 yıldır Karabük’ümüze çok büyük hizmetler getirdik. İktidarımıztarafından Karabük’e 4 milyar liralık kamu yatırımı yapıldı. Bu sene 200 milyon liralık bir kamu yatırımı daha gelecek. İnşallah Karabük’ün alt yapılarını eğitimden sağılığa, ulaşımdan spor tesislerine kadar birçok alt yapılarını yerine getiriyoruz. Bizlere bu emaneti tevliederseniz ki onun için sizlere geldik. Genel Başkanımız Başbakanımız bizleri sizlere gönderdi ve ‘gidin milletten vekâlet alın, onay alın’ dedi. İşte bu toplantıda verilecek olan start ile kapı kapı dolaşacağız, sıkmadığımız el kalmayacak. Türkiye büyüyecek ve Türkiye düşmanları korkacak. 7 Haziran da bir deprem olacak Türkiye’de. Bu deprem de AK Gönüllüler sevinecek, Türkiye sevinecek. AK Parti ve Türkiye düşmanlarının felaketi olacak. Ak partide hırs yok, kırgınlık yok, kızgınlık yok hep kardeşlik hep birlik ve beraberlik var. İnşallah her seçimde olduğu bu seçimde de tulum çıkartarak AK Partimizi Türkiye’de ve Karabük’te yine birinci çıkaracağız. 7 Haziran seçimleri Karabük’e ve ülkemize hayırlı olsun” dedi.

BAŞKAN SAYLAR : “AZİZ MİLLETİMİZ HİZMET EDENİ GÖNLÜNE KOYMUŞTUR”
saylar timurçin AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar ise İslam coğrafyasında 200 yıldır zulümlerin, işkencelerin, savaşların yaşandığını, Abdülhamit Han’dan sonra Kurtuluş Savaşı’nın yaşandığını, Adnan Menderes, Turgut Özal ve Necmettin Erbakan gibi millete hizmet edenlerin yaşadığını belirterek “Milletimiz kendine hizmet edeni gönlüne koymuş ve yad etmiştir. Onları anlamayanlar, milletin adamlarının kıymetini vefatından sonra rahmetle anmış ve anlamışlardır” dedi.

Saylar, 7 Haziran 2015 milletvekili seçimin de aday adaylarımız ve teşkilat kademelerimiz ile bu süreci devam ettirerek, Genel Merkezin vermiş olduğu karar ile Osman Kahveci ve Sedat Namal ile aday belirleme sürecini tamamladıklarını belirterek konuşmasına şöyle devam etti;

“Aday adaylarımıza da çok teşekkür ederiz. Bu süreçte de Karabük’te tekrar 2-0 yaparak Karabük’e hizmetlerimize devam edeceklerini kaydederek konuşmasına şöyle devam etti; “ Aziz milletimiz ve ümmetimiz, dünya mazlumları dünya liderleri Recep Tayyip Erdoğan’ı gönlüne ve yüreğine koymuştur. Bu süreç benim şahsi davam değildir, Sedat Namal’ın şahsi davası değildir, Osman Kahveci’nin şahsi davası değildir. Recep Tayyip Erdoğan’ın şahsi davası değildir. Sayın Başbakanım ve Genel Başkanım Ahmet Davutoğlu’nun şahsi davası değildir. Bu süreç milletimizin, ümmetimizin ve dünya mazlumlarının var olma davasıdır. Daha dün iman kardeşliği ile bağlanan ümmetin evlatları, Filistin’den, Gazze’den, Mekke’den, Medine’den, Somali’den, Yemen’den, Afganistan’dan, Pakistan’dan, Horasan’dan, Bakü’den, Şam’dan, Bağdat’tan, Kırım’dan, Bosna’dan,Kosova’dan,Makedonya’ dan, Fas’tan, Cezayir’den, Mısır’dan, Anadolu’nun her köşesinden Çanakkale’ye ümmetin selameti için geldiler ve şehit düştüler. Daha dün Horasan’dan bu beldelere gelen gönüllülerin davası Bedir’ de, Uhut’ta, Hendek’ te, Mekke’nin fethinde, Malazgirt’te, İstanbul’un fethinde, viyana kapılarında. Onların davası kuru kuruya cihangirlik davası değildi, onların davası ilahi kelimetullahı kâinata ta anlatma davasıdır. İslam dini dünyaya nur olarak indirildi bu nura sahip çıkmak aziz milletimize ilahi bir görevdir. Eğer gözyaşlarınız ümmet için akmıyorsa makamlarımızın ne önemi var. Milletin umudu biziz, ümmetin umudu biziz, dünya mazlumlarının umudu biziz, kişisel makamlar yaklarımız altındadır. Yeni Türkiye’yi kuracağız. Yeni medeniyeti kuracağız ve bu yolda;kardeşlerim Hz. Süleyman gibi adil olun, Hz.Zükerneyn gibi yiğit olun Hz.Yusuf gibi güzel yüzlü olun. Hz.Meryem gibi iffetli olun, Hz. Muhammet’in aşığı olun, hiç kimse için ölmeyinizi ki, cihan güneşi sevgili peygamberimiz gibi ümmetiniz için ölün.”

Başkan Saylar, son olarak seçim çalışmalarında tüm teşkilat kademelerinin büyük bir özveri ile çalışacağını ve 7 Haziran’da da Karabük’te 2-0 seçimleri alarak Karabük’e hizmet etmeye devam edeceklerini söyledi.



Editör: Haber Merkezi