Karabük’ün en büyük kentsel dönüşümünün yapılacağı Adatepe mahallesinde konut sahipleri ile Çebioğlu Grup arasında 1. Noter’de resmi sözleşmeler yapıldı.


 

20140903AW183668_02Geçtiğimiz hafta risk analizleri tamamlanarak yıkım kararı verilen binaların yıkılmasının ardından konut sahipleri ile Çebioğlu grup arasında noter huzurunda resmi sözleşmelerde imzalandı.

Çebioğlu Grup adına açıklama yapan Kayhan Aksoy ''Çebioğlu firması olarak Adatepe mahalesi sakinlerinden aldığımız tapulara istinaden sözleşmeşlerimizi bugün 1. Noter’de imzaladık. Herşeyi resmiyete dökerek tüm sözleşmeleri imzaladık.O bölgeye yapacağımız yeni yaşam merkezlerini en güzel şekilde hayata geçirmek için çalışmalara başlayacağız. Amacımız vatandaşlarımızı huzurlu, güvenlil ve modern binalarda yaşam standartlarını yükselterek bir hayat sürmelerini sağlamak. O bölge çarpık yapılaşma sonucu adeta gecekondu bölgesi haline gelmişti. İnşallah iki yıl içinde Adatepe mahallesi Karabük’ün en modern ve çağdaş mahallesi olacak. Şimdiden halkımıza hayırlı olsun” dedi.

Mahalle sakinleri ise, daha önce bir söz ile tapularını Adnan Çebi’ye verdiklerini ve bugün noter kanalında resmi sözleşmeler yaptıklarını söyleyerek, herkes noter anlaşması yok diyordu, bugün bizler ona güvenerek verdiğimiz tapulara karşı noter tastikli sözleşmelerimizi yaptık. İnşallah diğer mahalle sakinlerimizde tapularını devrederek kendi yaşam alanın bir önce başlamasına vesile olur dediler.