VALİ İZZETTİN KÜÇÜK TARAFINDAN HAKARET ETTİ İDDİASIYLA DAVA EDİLEN MUSTAFA ÇEVİK BERAAT ETTİ


 

MUSTAFA ÇEVİK HAKLI ÇIKTI…


 

mustafa-cevik-beraat-etti


Karabük Net Haber Spor Editörü ve Beyaz TV Spor Muhabiri Mustafa Çevik 25 Mayıs tarihinde yazdığı bir yazısında Karabük Necmettin Şeyhoğlu Stadının tribünlerinin bitmemesini eleştirmiş ve konuyla ilgili olan Karabük Valisi İzzettin Küçük’ü eleştirmişti.

Çevik yazısında “Buradan da Sn. Karabük Valisi İzzettin KÜÇÜK beyefendiye diyorum ki; Saçlarınızın boyama ve bakımına ayırdığınız vaktin 3′te 1′ini şu stat içinde ayırın da, yeni sezonda görüntü kirliliği ortadan kalksın.”  Diye yazmıştı.

Mustafa Çevik, 25 Mayıs 2013 tarihinde yazdığı bu yazıdan dolayı Karabük Valisi İzzettin Küçük tarafından şahsına hakaret edildiği iddiasıyla dava Savcılığa şikayet edilmişti. Karabük Sulh Ceza Mahkemesinde açılan dava duruşmaların görülmesi ile sonuçlandı ve Mustafa Çevik yargı tarafından suçsuz bulunarak beraat etti.

Çevik’in beraatı tam 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ne denk gelmesi ise ayrı bir mana taşıdı.

Yaklaşık 9 ay önce Mustafa Çevik, Karabük stadının tribünlerinin 2-3 senedir bitirilemediğinden dolayı Vali Küçük’e yönelttiği bu eleştiriden beraat etti ama hala stadın tribünleri bitirilemedi.

Editör: Haber Merkezi