KARABÜKSPOR SÜRECİ İLE İLGİLİ KARDEMİR A.Ş YÖNETİMİNİN AÇIKLAMA YAPMASI BEKLENİYOR


 

kardemir-aciklama-sirasi


O gece Mutullah Yolbulan’ın evine çay içmeye davet eden ve daha sonra deşifre edilen AK Parti İl Başkanı Ömer Ayar, uyarmasına rağmen kendilerinden habersiz, Parti yönetiminde bulunan iki ismin Karabükspor yönetimine yazılmasından son derece rahatsız.

Tüm bu süreçlere bilerek veya bilmeyerek neden olan Kardemir A.Ş Genel Müdürü Fadıl Demirel ile Yönetim Kurulu Başkanı Mutullah Yolbulan’ın açıklama yapmasını bekliyor.

Sayın Mutullah Yolbulan’ın yapması beklenilen açıklamada şu sorulara cevap verilirse, AK Parti’nin içine düştüğü durumdan kurtarılması sağlanabilir.

Karabükspor Kulüp Başkanlığına adaylığını açıklayan Şefik Dizdar’ı, 28 Haziran Cuma günü gündüz arayarak tebrik eden, destek verdiklerini söyleyen ve hatta Dizdar’a yönetimine alabileceği birkaç isim veren Mutullah Yolbulan neden gece tekrar arayarak “Sıkıntı oluyor, çekilmenizi istiyoruz” dedi?

Karabükspor’a artık karışmıyoruz ve Kardemir Yönetimi olarak yokuz diyen Mutullah Yolbulan, gece yarısı Taner Canyurt Başkanlığında yeni bir yönetim kurma çabasına neden girdi?

Her şeyden en önemlisi Futbol sezonu bittiğinde Yolbulan ile Güleç’in çocukları yönetime hazırlanırken, transfer komitesi kurup çalışmalar yaparken, kongreye 4 gün kala 25 Haziran Salı günü neden Karabükspor’da artık Kardemir Yönetimi olarak yokuz açıklamasını yaptılar? Yabancı ortaklarını neden gösteriyorlarsa, ligler sona ermeden de yabancı ortakları yok muydu? Karabük Mahkemelerinde kendileri hakkında Haksız rekabet iddiasıyla açılan dava ile bir alakası var mı?

AK Parti İl Başkanı Ömer Ayar çıktı ve “Bizim hiçbir suçumuz, günahımız yok. Biz asla karışmadık.” Diyerek ayrıntılı açıklamalarda bulundu.

Şimdi sıra Sayın Mutullah Yolbulan’dadır…

İl Başkanı Ömer Ayar’ın açıklamasına göre, AK Parti’yi ve dolayısıyla Mehmet Ali Şahin’i kamuoyunda bir hayli zor bir pozisyona sokanın Mutullah Yolbulan olduğu açık ve nettir.

Yaptığı hatalı süreçten dolayı İktidar Partisinin Karabük’teki teşkilatını zora sokan Mutullah Yolbulan, bu soruların cevabı olan bir açıklama yapmadığı müddetçe AK Parti ve temsilcileri Karabükspor sürecinde töhmet altında kalmaya devam edeceklerdir.

Editör: Haber Merkezi