AĞABEYİNİ ÖLDÜREN KARDEŞ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ 


 

SEVGİLİSİNDEN GELEN MESAJI GÖSTERMEDİĞİ İÇİN KARDEŞİNİ DÖVEN AĞABEY CANINDAN OLDU


 

abi-dayagi-1

Karabük'te dün gece meydana gelen kardeş kavgasında ağabeyini öldüren Fahri Kılınç (22) adliyeye sevk edildi.

Dün gece Kurtuluş Mahallesi Kurtuluş Caddesi'nde, iki kardeşin birlikte oturduğu evde meydana gelen olayda bir işte çalışmadığı ve mesaj meselesi yüzünden çıkan kavgada Fahri Kılınç ağabeyi Fatih Kılınç'ı tek bıçak darbesi ile öldürdü.



“SÜREKLİ DAYAK YİYORDUM“
Olay sonrası Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınan ve emniyete getirilen Fahri Kılınç, burada verdiği ifadesinde abisinden sürekli dayak yediğini iddia etti.

Kılınç, ifadesinde “Abim bir yerde çalışmıyordu ve sürekli benden para istiyordu. Bunun yüzünden tartıştığımızda ise sürekli beni dövüyordu. Abim işsiz olduğundan telefonu kontör yüklemediğinden kapalıydı. Kız arkadaşı da abimin telefonu kapalı olduğundan önceki gün bana mesaj attı. Ben de işten geç geldiğimden o gün mesajı göstermeyi unuttum. Dün gece mesajı söylediğimde benimle kavga etmeye başladı ve sandalye ile kafama vurdu. Annem ve babam araya girince kendimi koruma amaçlı olarak meyve bıçağı alarak evden kaçtım. Abim peşimden geldiğinden korkup apartmanın kömürlüğünde bir süre saklandım. Yaklaşık 10-15 dakika sonra beni kömürlükte yakalayıp tekme ve yumruklar atarak dövmeye başladı. Bir fırsatını bulup elinden kurtulup apartmandan çıktım. Arkamdan fatih-kilincgelen abim yeniden bana saldırmak isteyince cebimdeki bıçağı çıkararak, ‘Abi gelme elimde bıçak var’ diyerek kendimi korumak istedim. Ancak buna aldırış etmeyince üzerime geldiğinde elimdeki bıçağı savurunca göğsünden yaralandı” dedi.

Fahri Kılınç'ın, bağrışmalardan dolayı komşuların koşarak geldiğini ve bıçak darbesinden sonra kendilerini ayırdıklarını söylediği öğrenildi.

Emniyetteki ifadesinin ardından sağlık kontrolünden geçirilen Fahri Kılınç, daha sonra adliyeye sevk edildi ve tutuklu yargılanmak üzere ceza evine konuldu.

Editör: Haber Merkezi