besbinevler-platform-1



MAHALLELERİNİN SORUNLARINI DİLE GETİRMEK İÇİN MAHALLE HALKI TARAFINDAN OLUŞTURULAN VE SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN ÇIĞ GİBİ BÜYÜYEN 5000 EVLER PLATFORMU OLUŞTURDUĞU HALK BULUŞMASINDA PERŞEMBE PAZARINDA MHP MİLLETVEKİLİ ADAYLARI VE BELEDİYE BAŞKANINI KONUK ETTİ


 



 

Toplanan kalabalığa hitaben konuşan MHP Karabük 1. Sıra Milletvekili adayı Durmuş Yalçın, “Sorun hastanemiz niye kapandı diye. Eğer hastanede güçlendirilme yapılacaksa o yapılır. O yapılmıyor ise yenisi yapılır, mevcudu kapatırsınız. Biz buranın köy olmasına sizlerle birlikte izin vermeyeceğiz” dedi.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili ise, seçimlere sayılı günler kaldığını ancak verilen vaatlerin yerine getirilmediğini söyledi.

Karabük’ün bugüne kadar merkez sağ partilerini sürekli desteklediğini belirten Başkan Vergili, “12 yıldan bu tarafa mevcut hükümetin milletvekili adayları hep desteklenmiş. Bugüne kadar milletvekilleri mevcut hükümetten Ankara’ya gönderilerek mesaj ulaştırılmıştır. Ama ne oldu ben 2009 yılında belediye başkan adayı olduğum zaman insanlara bir şey anlatmak için yola çıktım Allah bize belediye başkanlığını nasip etti. Çünkü o günkü şartlara göre bizim kazanma şansımız çok azdı. Ben hastane kapanmayacak diyen arkadaşlara söylüyorum. Hastane kapanacak dediğimiz zaman hastane kapanmayacak diye pankart astılar. Bundan bir hafta önce oluşturduğunuz platforma geliyorlar sizinle masaya oturuyorlar. Onların buraya gelme yüzü var mıydı. Ben buradan söz veriyorum oluşturulan platformla ben 4 yıl boyunca istişare edeceğim. Ne gerekiyorsa 5000 Evlere yapacağım. Benim dönemimde 5000 Evlerin hiçbir eksikliği kalmayacak. 5000 Evlerde iktidar partisinin evlere kendi bayrağını asmaya hakkı var mı ? Ama görüyoruz ki 5000 Evlere giriyoruz sonuna kadar iktidar partisinin bayrakları ile donatılmış. Bunun için 20150520AW419815_04samimi olmamız gerekiyor. Ben, göreve geldiğim günden itibaren belediyenin içerine siyaseti hiç sokmadım. Hiçbir arkadaşımın işini siyasi olarak engellemedim. Ne gerekiyorsa onu yaptım, çünkü benim görevim çalışmak Karabük halkına hizmet etmek. Bir yıl önce buraya gelmişler, biz bu hastane kapanacak demişiz, onlar kapatılmayacak dediler. Şimdi de yıkacağız diyorlar. O gün kapattılar bugün de yıkacaklar. Benim sözlerimin hepsi geçerli, 5000 Evlere ne söz vermiş isem onların hepsini dört yıl içerisinde tek tek gerçekleştireceğim. Bizde sizden şunu bekliyoruz, Karabük belediye başkanlığının değişmesi ile birlikte Karabük’ün bütün ilçelerinde hizmet yarışı başladı. Sürekli belediye başkanı arkadaşlarımıza kaynak buluyorlar iş yaptırmaya çalışıyorlar. Yaptırsınlar ki, Karabük kazanıyor” dedi.

Editör: Haber Merkezi