Karabük'te tanınmış fenni sünnetçilerden Misbah Yapıcı’nın 44 yıllık sünnet malzemelerinin bulunduğu çantası kimliği belirsiz kişilerce çalındı.


 

20140617AW120108_01Karabük’te yıllardır fenni sünnetçi olarak çalışan ve bugüne kadar 26 bin 400 çocuğu sünnet eden 64 yaşındaki Misbah Yapıcı, 44 yıldır kullandığı sünnet malzemelerinin olduğu çanta kimliği belirsiz kişi veya kişilerce çalındı.

Yapıcı, 44 yıl boyunca kullandığı sünnet malzemelerinin bulunduğu çantasını evinin önündeki aracından çalındığını söyleyerek, “Öğlebeli Mahallesinde sünnet yaptıktan sonra 200 Evler mahallesindeki evime geldim. Sabah dört çocuğun daha sünnetini yapmak üzere aracıma bindiğimde sünnet çantamın olmadığını fark ettim. Başka bir yerde unuttum sanarak her tarafı aradım sonuç alamadım. Bunun üzerine önce emniyete gittim ardından Karabük Belediyesine gittim. Belki çantayı çalan içindeki malzemelerin kendisine yaramadığını anlayınca bir yere atmış diye düşündüm ama oradan da sonuç alamadım. 44 yıldır kullandığım malzemeler vardı” dedi.

Yapıcı, sünnet bekleyen çocuklar olduğundan artık yeni bir çanta ile malzemeleri almak zorunda olduğunu söyleyerek, çantasını çalanların veya bulanların kendisine teslim etmesini istedi.

Editör: Haber Merkezi