Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, halkın istek ve taleplerini dinleyerek daha iyi hizmet sunabilmek ve çalışmalar konusunda istişare yapmak amacıyla düzenlenen mahalle toplantıları Yeni Mahalle’de devam etti


 

20150912AW524269_01Safranbolu Belediyesi Başkan Yardımcıları Erdoğan Şenol, Kamil Temel ve Hüseyin Bilicioğlu’nun yanı sıra birim müdürleri ve mahalle muhtarı Mehmet Yurt ile mahalle sakinlerinin katıldı.

Yeni Mahallenin Safranbolu’daki en sorunsuz mahalleler arasında yer aldığını dile getiren Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy, “ Pazar alanı ile ilgili protokol bu gün imzalandı.

Mevcut alanda bulunana eski binanın yerine bir Düğün Sarayı yapacağız. İnşallah bu projemiz tamamlandığında giriş katını Safranbolu’da, Safranbolu’ya yararlı işler yapan Sivil Toplum Kuruluşlarına, Derneklere tahsis edeceğiz. Yine pazarın müştemilatları var.

Depo olarak mescit olarak olması gereken mekânlar var. Bundan sonra hafta arası o alanda kasalar falan olmayacak. Buradaki depolara konulacak. Üst taraftaki giriş katına bir SAKEM, eğitim merkezlerinin olduğu bir bölüm olacak. Üst katları da düğün salonu olarak düşünüyoruz. Safranbolu’da düğün salonuna ihtiyaç olduğunu düşünüyoruz” dedi.

2016 yılı içerisinde de pazar yerinin üstünün kapanacağı müjdesini veren Aksoy, çalışmaların ara verilmeden devam edeceğini söyledi.

Editör: Haber Merkezi