29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMALARINDA ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİ ETKİNLİKLERİ HALKI COŞTURACAK


 

add-cumhuriyet-bayrm

 

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamalarında Atatürkçü Düşünce Derneği Karabük Şubesi,  hazırladığı bir dizi program ile halkı adeta coşturacak.

BİN KİŞİ İLE ATATÜRK İMZASI YAPILACAK

Atatürkçü Düşünce Derneği Karabük Şubesi tarafından saat 13.00'da Karabük Kent Meydanında Atatürk'ün imzası oluşturulacak. Yaklaşık Bin kişinin katılımıyla oluşturulacak imza için tüm hazırlıklar tamamlandı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Dernek Başkanı Semiha Karaoğlu "Atatürkçü Düşünce Derneğimizin organizasyonu ile saat 13.00'de Kent Meydanında Atamızın imzasının oluşturulmasıyla başlayacak. Saat 14.00'da imza oluşturulmuş olacak ve ardından 9 pare top atışı gerçekleştirilecek. Bu arada atamızın imzasını oluşturmaya tüm halkımızı davet ediyoruz" dedi.

add-semFENER ALAYI

Karabük Valiliği tarafından da desteklenen fener alayı akşam saat 19.00'da 200 evler ticaret merkezinden yola çıkacak.

Karabük Valiliği, Karabük'te kurulu dernek ve sivil toplum kuruluşlarının da katılacağı fener alayı kent meydanına kadar yürüyecek.

ADD'nin düzenlediği fener alayının bu sene oldukça kalabalık ve görkemli olması bekleniyor.

CUMHURİYET KONSERİ YAPILACAK

Karabük Atatürkçü Düşünce Derneği 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında son olarak Cumhuriyet Konseri tertip etti. Konser saat 20.00'da Karabük Kent Meydanında gerçekleşecek.

İlk önce grup Köşebent'in yer alacağı konser Safranbolu Halk oyunları ekibinin Zeybek gösterisi ile devam edecek. Gecenin sonunda ise Grup GECEDEM sahne alacak. Konser sona erdiğinde ise havai fişekler gökyüzünü aydınlatacak.