KARABÜK BELEDİYESİ TARAFINDAN MİNİBÜS TERMİNALİ İLE OTOBÜS TERMİNALİ ÜST GEÇİDİNE YAPTIRILAN YÜRÜYEN MERDİVENLERİN AÇILIŞI BELEDİYE BAŞKANI RAFET VERGİLİ TARAFINDAN YAPILDI.

 

20121231AW000747_01Karabük Belediyesi tarafından minibüs terminali ile otobüs terminali üst geçidine yaptırılan yürüyen merdivenlerin açılışı Belediye Başkanı Rafet Vergili tarafından yapıldı.

Karabük Belediyesi tarafından minibüs terminalindeki üst geçit ile otobüs terminalindeki üst geçide yaptırılan yürüyen merdivenlerin açılışı Belediye Başkanı Rafet Vergili tarafından yapıldı.

Açılışta bir konuşma yapan Belediye Başkanı Rafet Vergili "Minibüs terminali ve otobüs terminalinde yürüyen merdivenlerimiz hizmete açıldı. Çok yakında da Yenişehir yürüyen merdivenlerimiz hizmete açılacak. Birkaç ay içersinde de Öğlebeli Mahallesinde yatay asansörümüz devreye girecek. Dediğimiz gibi Karabük yaşam standartları çok yüksek, yaşamı ucuz olan bir kent olarak yoluna devam edecek. İnşallah 2013 yılında da performansımız bu çalışmalarımızın iki misli olarak devam edecek. Biz Karabüklülerden işlerimiz rast gitmesi için dua etmelerini istiyoruz.” dedi.20121231AW000747_02

Başkan Vergili daha sonra Yürüyen Merdivenin açılış kurdelesini keserek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Minibüs terminalinde açılışı yapılan Yürüyen Merdivenleri kullanmaya başlayan vatandaşlar ise yaptıkları açıklamada, Belediye Başkanı Rafet Vergili’nin verdiği sözleri bir bir yerine getirmesinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, Başkan Vergili’ye teşekkür ettiler. Daha sonra şehirlerarası otobüs terminalinin bulunduğu alandaki üst geçide yapılan yürüyen merdivenlerin açılışı yapıldı.

Editör: Haber Merkezi