Karabük Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine iki profesör ve bir uzman olmak üzere 3 hekim ataması gerçekleştirildi.


 

images-(1)Karabük Üniversitesi ile gerçekleştirilen protokol kapsamında Radyoloji Uzmanı Profesör Dr. Baki Hekimoğlu ve Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Profesör Dr. Gonca Yılmaz ın ile Anestezi Uzmanı Uzm.Dr. Ayşe Akhan Çavuşoğlu nun atamaları gerçekleştirildi.

Konu ile ilgili bir açıklamada bulunan Genel Sekreter İsmail Kara “Üniversitemiz ile gerçekleştirdiğimiz protokol kapsamında Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak görev yapan hastane bünyesinde Radyoloji ve Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı dalında iki profesör ataması gerçekleştirildi. Bu atamalarla birlikte hastanemizde Profesör sayımız 18 e yükseldi yine bu kapsamda 4 Doçent ve 28 yardımcı Doçent olmak üzere toplam 50 hoca hastanemizde görev yapmaktadır.Ayrıca Anestezi Uzmanının da atamasının yapılması ile birlikte toplam hastane bünyesinde 98 uzman hekim görev yapmakta üniversite kadrosunu da dahil ettiğimiz de bu rakam 148 e ulaşmaktadır.Tüm çalışmalarımız bu sayısının artırılması yönündedir. Bu sayı artırılırken il bazında sağlık verileri de değerlendirilmekte ona göre atamalar yapılmaktadır. Örnek vermek gerekirse; bize gelen istek ve talepler ile yapılan çalışmalar neticesinde onkoloji alanında bir hekim atanmasını sağladık, Karabük Kamu Hastaneler Birliği olarak Üniversitemiz ile birlikte yeni çalışma alanları özellikle il dışına sevkleri azaltacak şekilde personel yapılanmasını sağlamaya çalışıyoruz" dedi.