Geçtiğimiz yıl Çeltik Köyü Muhtarlığı ile Bağbaşı, Özal, İsmetpaşa Muhtarlıklarının katkılarıyla 1 ncisi organize edilen Göktepe Şenliklerinin bu yıl 2 nci 26 Temmuz 2015 Pazar günü yapılacak.


 

2-nci-GöktepeYenice Muhtarlar Derneği tarafından organizasyonu sağlanacak olan şenliklerde, Yenicelilerin buluşması, kaynaşması, dayanışması, birlik-beraberliği hedefleniyor.

26 Temmuz 2015 Pazar günü saat 10.00 da başlayacak etkinliklerde, halkın ilçe protokolü ile bir araya gelmesi de hedefler arasında yer alıyor.

Aynı zamanda Yenice Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi olan Özal Mahalle Muhtarı Murat Bağbaşı, yaptığı değerlendirmede şenliklerin ilçe tanıtımına da katkı sağlayacağını söyledi ve “Yenice içinde ve dışında yaşayan tüm dost, akraba, arkadaşlarımızı şenliğimize davet ediyoruz. İnşallah, içi dolu dolu bir şenlik yapacağız. Bu şenlikleri Muhtarlar Derneği olarak gelenekselleştirmek istiyoruz.

Şenliklerimizin organizasyonuna katkı veren başta İlçe Kaymakamımız Oğuz Cem Murat ve Yenice Belediye Başkanımız Zeki Çaylı olmak üzere işadamı, esnaf ve orman kooperatifleri ile gurbetçilerimize ve muhtarlarımıza teşekkür ediyorum “ dedi.

Editör: Haber Merkezi