Sosyal ve Kültürel Belediyecilikte örnek projeleri hayata geçiren Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili başarılı çalışmalara imza atmaya devam ediyor.


 

26022015_universitesym_2Karabük Belediyesi tarafından Üniversite Mahallesi bölgesine yapılacak 19. Sosyal Yaşam Merkezinde kazmalar vuruldu. Şubat ayının başında yer teslimatı yapılarak Üniversite Mahallesi’ne Sosyal Yaşam Merkezini yapacak müteahhit firmanın 4 ay içerisinde bitirmesi hedefleniyor.

Şehircilik alanında son yıllarda hayata geçirdiği projelerle dikkat çeken Karabük Belediyesi, Başkan Vergili; “Bu projenin gerçekleştirilmesi ile aile bireylerini oluşturan ve istikbalimizin teminatı olan gençlerimizin birlikte zaman geçirebilecekleri, sosyal, kültürel ve eğitime yönelik faaliyetleri yapabilecekleri, mekanlar oluşturmayı planlıyoruz. Bu merkezler ile gençlerimize çağın gerektirdiği gelişim alanları oluşturulacak, gençlerimizin ve halkımızın bedensel, ruhsal ve duygusal açıdan gelişmesine katkı sağlayacak ve sağlıklı nesiller yetişmesine vesile olacaktır” dedi.

Editör: Haber Merkezi