İstanbul Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer’i ziyaret etti.

Belediye Makam odasında gerçekleşen ziyarette konuşan Aydın; “ Birkaç gündür Safranbolu’da olduğunu ifade ederken, Safranbolu’nun tarihi değerlerine sahip çıkmasının mutluluk verici olduğunu söyledi.

Tarihi ve Kültürünü koruyan Safranbolu’ya hayran kaldığını kaydeden Murat Aydın, ilgi ve alakalarından dolayı Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. fatih Ürkmezer beyefendiye de teşekkür ediyorum” dedi.

Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Sayın Belediye Başkanımıza iltifatlarından dolayı teşekkür ediyorum. Tabii ki bizler de böylesi güzel bir kentte görev yapmanın mutluluğunu ve onurunu yaşıyoruz.

Safranbolu’da görev yapmanın önemini biliyor, bu sorumluluk duygusu ile gece gündüz demeden tüm ekiplerimiz ile birlikte çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

Kaymakamlık ve Belediye olarak gerçekleştirilen proje ve çalışmalardan da söz eden Ürkmezer, Sayın Belediye Başkanımıza nazik ziyaretlerinden dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Ziyaretin ardından Aydın, Ürkmezer’e çeşitli hediyeler takdim etti.
Editör: Haber Merkezi